Prosím kde v PB kúpim lososa? Majú v Kauflande pult s rybami?
Diky
@barbist ako pise @pepss , tak u pana Martaka zozenies najlepsie rybky v okoli, pred Vianocami to tam byva uplny chaos 😲skus najst podla adresy : Sládkovičova 678, 017 01 Považská Bystrica, najdes aj na Google Maps.. ak pojdes z hlavnej krizovatky v PB (pri poste) smerom na Sverepec (alebo na dialnicu smerom na TN), tak prejdes po lavej strane okolo pump, po pravej strane okolo autobusovej zastavky a odbocka k nemu je priamo v krizovatke .. je tam aj cedulka, myslim ze "ryby, losos" alebo take daco sa tam pise 😀
@veronika_pb a nevies, či ma zajtra otvorene?
@barbist nasla som aj stranku, ani som nevedela ze nejaku maju .. mali by mat otvorene https://www.ryby-speciality.sk/
@veronika_pb ďakujem, pozerala som aj ja ale prišlo minni take nejasne keď tam píše otváracie hodiny len do 23.12., ale snáď nájdem, čo hľadám, hodím to do navigácie 🙂 ďakujem❤️
@barbist ked tak si skus zavolat, ale myslim ze teraz este zajtra urcite bude robit .. a za malicko 😉
nie tam nemajú ale raz som bola u jedného pána ako sa ide na starý Fin hotel smerom na sverepec.. je tam takaá odbočka doprava oproti starému salašu..Marták sa volá..alebo ked nebude mať vie zohnať..