Kde kúpim čerstvé ryby v Považskej Bystrici?

barbist
28. dec 2020

Prosím kde v PB kúpim lososa? Majú v Kauflande pult s rybami?
Diky

pepss
28. dec 2020

nie tam nemajú ale raz som bola u jedného pána ako sa ide na starý Fin hotel smerom na sverepec.. je tam takaá odbočka doprava oproti starému salašu..Marták sa volá..alebo ked nebude mať vie zohnať..

barbist
autor
28. dec 2020

@pepss ďakujem, nie som z Pb takze asi to úplne nezvládnem podľa tvojich pokynov 🙂 ale skúsim teda niekde inde po ceste 🙂

veronika_pb
29. dec 2020

@barbist ako pise @pepss , tak u pana Martaka zozenies najlepsie rybky v okoli, pred Vianocami to tam byva uplny chaos 😲skus najst podla adresy : Sládkovičova 678, 017 01 Považská Bystrica, najdes aj na Google Maps.. ak pojdes z hlavnej krizovatky v PB (pri poste) smerom na Sverepec (alebo na dialnicu smerom na TN), tak prejdes po lavej strane okolo pump, po pravej strane okolo autobusovej zastavky a odbocka k nemu je priamo v krizovatke .. je tam aj cedulka, myslim ze "ryby, losos" alebo take daco sa tam pise 😀

barbist
autor
29. dec 2020

@veronika_pb a nevies, či ma zajtra otvorene?

veronika_pb
29. dec 2020

@barbist nasla som aj stranku, ani som nevedela ze nejaku maju .. mali by mat otvorene https://www.ryby-speciality.sk/

barbist
autor
29. dec 2020

@veronika_pb ďakujem, pozerala som aj ja ale prišlo minni take nejasne keď tam píše otváracie hodiny len do 23.12., ale snáď nájdem, čo hľadám, hodím to do navigácie 🙂 ďakujem❤️

veronika_pb
29. dec 2020

@barbist ked tak si skus zavolat, ale myslim ze teraz este zajtra urcite bude robit .. a za malicko 😉