Ahojte,rada by som spoznala nejakú kamošku na nejaké spoločné aktivity - káva,kino, atď. Kamarátky, ktoré som mala buď nemajú dieťa tak ako ja (synček takmer 2,5r) a akosi si už nemáme čo povedať, alebo som sa v nich sklamala, alebo sa odsťahovali. Nehľadám falošnú kamarátku, ale niekoho komu sa môžem vyrozprávať a ona mne tiež, teda skôr typ človeka , ktorý neodsudzuje ľudí na prvý pohľad pohľad. Nehľadám niekoho komu sa ozvem raz za mesiac,ale s kým budem v kontakte častejšie.
Kľudne napíš, mám 4r a 10m. Oboch chalanov a tiež nám chýba kamoška. A kľudne aj bez detí kino 😄
@katarinakad a kľudne aj ty sa ozvi 😊
Ahoj, kľudne sa ozvi.. poprípade ozvite 😊 mám 17 mesačného synčeka 😊 rada sa skamoškujem 😊🙏🏻
Ahoj, kľudne sa ozvi 🙂 o chvíľku mám termín pôrodu. Presťahovala som sa sem a nemám ísť ani s kým na kávu, keďže tu poznám len frajerových kamošov 😞😋
@lucinka609 kľudne mi napíš 😊
Ahojte, tiez som sa sem prestahovala za manzelom a nikoho tu nepoznam. Mam 7 mesacneho chlapceka☺️
@neznama1234 ahoj. Niekedy sa mozeme dohodnut na kocikovanie ;) ja mam 15 mesacnu a ziadne babo v podobnom veku v okoli
@lilo7 môj sa už veľmi máličko kocika, ale také ihrisko, kľudne aj vnútorné, úplne zbožňuje. Ak má tvoja podobne záľuby, ozvi sa
Ahojte, asi to už není aktuálne, ale ak by ste niektorá chcela kľudne napíšte, rada vás spoznám. Tiež som sa sem presťahovala a mám 2,5 ročnú dcérku ☺️
Ahoj, kľudne mi napíš, som mladá budúca maminka, mám ochvilku termín pôrodu 🤗 veľmi rada spoznam niekoho keďže som v podobnej situácii že v okoli nemám nikoho , kto ma dieťatko