Gynekologická ambulancia Považská Bystrica

mercury70
10. júl 2024

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Hľadáme nejakého dobrého gynekológa. Okolie Považská Bystrica/Púchov. Chodíme ku Ďurkechovej v Púchove a nie sme spokojné. Čo hovoríte na doktorku Krumpovú alebo Ďurčekovú? Alebo ak chodíte k nejakému inému dobrému doktorovi? Asi by sme možno radi aj ku chlapovi chodili ale nie je to podmienka. Hlavne by sme chceli niekoho milého, čo aj vysvetlí a dobre vyšetrí. Som tehotná a chcela by som aby mohol ku sonu prísť aj muž, čo sa u pani Ďurkechovej nedá. Prosím vás o názory na doktorov a rady. Ďakujem veľmi pekne.

30katrusa40
10. júl 2024

@mercury70 dnes som bola po prvý krát u pani Krumpovej . Veľmi milá pani doktorka aj sestrička super. Mala som len preventívnu. Pekná ambulancia . Akurát sono prsníkov nerobí ona treba sa objednať v Púchove v zdraví. Ale to je najmenej. Bola som objednaná na 9:00 zobrala má s 10minutovym meškaním a to sa sestrička ešte ospravedlnila . Za mna teda dojem super.

zuzanka726
23. júl 2024

@mercury70
Ahoj, neviem, či je to ešte aktuálne, ja chodím k MUDr. Ivanovi Wallenfelsovi, má ambulanciu pre mestskej knižnici v budove Enoia...je milý, ľudský, vysvetlí a bežne chodia na sono mamičky s partnermi či deťmi. Ja som tiež nedávno bola s celou rodinkou a nebol problém. Zatiaľ som s ním veľmi spokojná 🥰.

slavka1988
1. aug 2024

@zuzanka726 mám podobnu skúsenosť nemám mu čo vytknúť 🙂 super doktor dokonca nemá problém vypísať tehotnú na pn