Dievčatá, prosím nejakého overeného fyzio čo mi pomôže s diastázou, najlepšie v Považskej Bystrici. Ďakujem
@1mata áno po štvrtom pôrode som mala miernu (našťastie vďaka tomu, že aj pred tehotenstvom som cvičila) žiaľ, bola som u nej len raz, koli času a dochádzanim. No keďže som aktívne športovala, tak cviky bolo pre mňa pomerne jednoduché robiť, len ma bolo treba nasmerovať a skontrolovať. A veľmi pekne ukázala co robiť, co nerobiť, ako si skontrolovať, či ich cvičím správne, aj prístup mala ku mne veľmi príjemný. Teda ja som sa s ňou cítila fajn. A keďže som cviky doma robila podstivo ( ide o cca 3 až 5 minútové cvicenianajma s dychom v lehu, aspoň raz, ideálne aj 3 krát denne) , tak výsledky prišli. Len to chce tu vôľu aj doma cvičiť par minút aspoň dva krát denne.
@zafir01 samozrejme treba to dodrziavat. A to urcite budem, len presne toto potrebujem. Ukazat a nasmerovat ma, hlavne to dychanie 😉
Dakujem pekne, urcite ked zacne skolsky rok a "zbavim sa" dvoch deti 🙂 tak sa jej ozvem. Mozem prosim vediet kolko si platila za to cvicenie u nej?
@1mata ja som bola u pani Ivety sudorovej. Pod rozkvetom ma v dome prevádzku