Epidurál - Považská Bystrica

30. aug 2022

Baby co ste tam rodili,aj vam niekomu realne epidural pichli??? Ja mam zatial od kamosiek skusenosti len take, ze pytali pytali a nikomu nedali 🙂
Tak ci vobec zvazovat PB, ked clovek tam ide uz s vedomim, ze zadne vratka v podobe epi su len vzdusne zamky... 😢 popripade kde je istota, ze mi to daju? Ak si zazmluvnim lekara?? Alebo ZA? TN? Vsetin?
Dakujem za vase skusenosti..

july0
30. aug 2022

No ja som tiez pytala a nedali nechcu to davat a rodila som v za, nielen v povazskej nechcu

erikahun
30. aug 2022

Neviem ako Považská, ale ja som rodila na Antolskej a bez problémov pichali EPI. Dokonca som žiadala či mi nevedia podať 2x a dali mi po 2 hodinách na šitie druhu. Takže za mňa jednoznačne Ba, ale asi to máš ďaleko. Nemala som ani zazmluvneneho lekara ani nič.🙂

majka879742
30. aug 2022

Ahoj ja som rodila 2 roky dozadu, chcela som epidural ale nebol anestéziológ co by mi ju pichnul... údajne su s tym problémy ale inak všetko bolo fajn

autor
30. aug 2022

@erikahun tak to je super..zial, daleko pre mna... na nasej "doline" ta epi akosi nie je asi v kurze ☹

lenkaspalka
30. aug 2022

V Žiline je to podobné, ja som síce ani nechcela ale spolubývajúca čakala celý deň a stále bol ešte čas až zrazu sa už nestihlo. Dôvod je možno preto, že epi zaberá pacientkam rôzne. Čo mi povedala pôrodná asistentka v ZA, tak niektorým zaberie málo, alebo len krátko,potom sa tie pacientky sťažujú, že to nezabralo ako malo, pričom lekár to úplne ovplyvniť asi nevie. Tak sa tomu snažia vyvarovať zrejme. Ale viem že niektoré ju v ZA mali. Asi len treba bombardovať a trvať na tom,ak si pre ňu naozaj rozhodnutá.

kika_225
30. aug 2022

Mne bola EPI v PB pichnuta 🙂

autor
30. aug 2022

@kika_225 ano? A ako davno to prosim ta bolo? A po kolkych hodinach trapania ti to dali?? A este sa opytam, riesila si ju nejako este pred porodom ci az v ten den??

autor
30. aug 2022

@lenkaspalka ano, toto je aj cerstvy pripad mojej kamosky. epi jej stale slubovali a potom ze uz rodime.. rodila 16 hodin.. ale asi to je v kazdej nemocnici o tom istom.. ☹