Ahojte, chcela by som mame nechat dorucit kyticu. Mate nejake skúsenosti s doručením? Boli kvety pekne a cena prijatelna (kvety aj doprava)? Okres Považská Bystrica. Ak máte foto z nejakej donášky mozete sem dat. Budem rada za kazdu skúsenost ci dobru ci zlu.
Tiež odporúčam kvety.sk
@neferneferuaton oslov kvety.sk
tiez kvety.sk
vyuzili sme viackrat
Ja som niekoľkokrát objednávala cez kvety.sk ale skúsila som aj cez flowersdiana.sk a veľká spokojnosť 🙂
Aj Kvety Sylvia robia donášku su z PB.
@mima73 a s ktorymi si bola viac spokojna
@alandra a nevieš cenovo ako su? Kytica aj doprava myslim. Ci mas skúsenosti
@neferneferuaton tak flowersdiana.sk mali nádherné kvetinové boxy,ale kvety.sk mali väčší výber kvetov a taktiež rôzne iné darčeky ako čokolády,sviečky,víno a pod. čiže viac spokojná som bola s kvety.sk 🙂 Čo sa týka čerstvosti kvetov,bola som spokojná s oboma 😉
@mima73 ďakujem
@neferneferuaton rado sa stalo 🙂 a aby som nezabudla,na kvety.sk dostaneš za objednávku lupene a potom ak objednávaš znova a znova,tie lupene sa ti zbierajú a potom ich vieš využiť na zľavu,takže tiež fajn.
Ja som 2x objednávala odtiaľto a super 🙂 https://slovenske-kvety.sk/
Kvety boli krásne čerstvé a dlho vydržali, k objednávke bol aj darček - hyacint v črepníku.
Este taka otázka dievčatá. Kolko dní vopred ste kvety objednali? Da sa doručit aj na približnú hodinu? Ze ak budem v praci aby mi ich kuriér nenechal pred dverami. ... z kvety.sk
@miskasiska ďakujem
@neferneferuaton áno,ja čo si spomínam,tak sa dal vybrať približný čas za nejaký poplatok,ale neviem ako to je teraz.
@mima73 ano uz som to preštudovala. Da sa vybrat dorucenie so 12tej za priplatok ale presna alebo teda priblizna hodina nie. Neda sa tam este pozriet den matiek ze ci dorucuju aj víkendy.
@neferneferuaton mne sa zdá,že cez víkendy nedoručujú.Ja ak som dávala na sviatok,ktorý vychádzal na víkend,tak som to dala poslať o 1-2 dni skôr.
@neferneferuaton neviem, treba na nete pozrieť. Ale celkovo je to asi najdrahšie kvetko v PB za to robia krásne kytice , muž my dáva pravidelne u nich robiť.
@alandra a nevies po kolko sa tam zhruba kytice pohybuju? Take slušne nie ze bieda 3 ruzickya nic viac
@neferneferuaton nejde mi pridat link, tak aspon fotka stranky
@alandra ďakujem
ahoj, ja zvyknem objednavat z kvety.sk - nie su priamo v povazskej bystrici, ale rozvoz maju po celej SR, zatial sa mi nestalo, ze by som mala problem, kvety prisli vzdy krasne, cerstve..