Dentálna klinika Tri veže

lizabet
13. máj 2021

Ahojte máte niekto zubára v tento klinike? Ste spokojné? Ďakujem

mony38
13. máj 2021

@lizabet ahoj, bola som tam par krat na dentalnej hygiene a bola som spokojna hlavne s profesionalnym pristupom, taktiez zvazujem ze dceru (2,5roka) tam nahlasim.

lizabet
autor
13. máj 2021

@mony38 ďakujem krásne, ja som tiež bola na dentálnej a bola som nadmiernu spokojná, preto rozmýšľam, že by som si tam aj zubára dala. Toho svojho mám v Žiline a cenník majú podobný tak by som aspoň nemusela cestovať hore dole 🙂

lucia_pb
14. máj 2021

@lizabet Jedna znama tam bola na vstupnej prehliadke a nebola spokojná- ze niektoré zuby budú musieť vytrhnúť (a potom samozrejme spraviť nahrady). Tak išla ešte do Žiliny a tam jej ani 1 nevytrhli...

lizabet
autor
16. máj 2021

@lucia_pb ďakujem za komentár a nevieš náhodou u ktorého zubára je v Žiline? Ja práveže mám momentálne zubára v ZA, ale presťahovala som sa do PB tak postupne by som si rada sem dala lekárov. Lebo totiž ja v Žiline mám takého zubára čo by najradšej len všetko prerábal :D nie len mne :D

lucia_pb
16. máj 2021

@lizabet SK dental v Žiline, je tam viacero zubarov. Aj manžel tam chodí. Tomu tam (v tej Žiline) pred 3 rokmi tiez chcela doktorka v priebehu roka vytrhnúť 4 zuby a dať implantaty, tak tam 2 roky radšej nebol. Tento rok tam už musel ísť a tá pôvodná doktorka už nerobí, lebo bolo vela "sťažnosti", že chce len trhať a dávať implantáty. Čo bol tento rok, tak 1 zub vytrhli a 1 len opravili a nateraz na pokoj