Cyklotrasa z Dubnice do Považskej

grlu
4. júl 2021

Zdravím, zajtra chceme ísť z Dubnice s cyklovozikom do Považskej. Vie mi prosím niekto povedať pokial je dorobena cyklotrasa do považskej bystrice? Viem, ze bola naposledy po Nimnicu.
Dakujem 🙂

lilinka88
4. júl 2021

Tam to asi aj skončilo ešte na dlhé roky 🤣🙈

grlu
autor
4. júl 2021

@lilinka88 a da sa nejako prejsť aby sme nesli po hlavnej? 🙂

lilinka88
4. júl 2021

Myslím,že asi nie. Ale nechodím ten smer často,tak možno niekto iný bude mať info, ale myslím,že skôr nie

tini27
4. júl 2021

Da sa prejst, v nimnici cez priehradu na druhu stranu a tadial potom do PB. Ale priznam sa, neviem v akom stave je ta cesta, ci je to upravene, alebo ani nie... ale ist by sa tade malo dat 🙂

lilinka88
4. júl 2021

@tini27 rozoberá sa železnica, stará cesta bola v v zlom stave a pochybujem,že ju opravili. inak je tam aj úsek cez les a to by asi s cyklovozikom nedali 🤷 a tiež to nie je úplne najlepšia varianta vzhľadom na stavbu tunela, chodia tam dosť Tatry a pod a miestny tiež jazdia ako blázni poväčšinou.

grlu
autor
5. júl 2021

@tini27
@lilinka88
Ďakujem vam, damy 🙂my to skúsime a keď tak da vrátime 🤷‍♀️🙂

tina1979
5. júl 2021

@grlu som velmi zvedava ako to tam vyzera cez Milochov. Tiez planujeme trasy na bicykloch mimo hlavnych ciest. Do Dubnice ste isli vlakom ? cyklotrasa zacina niekde pri zeleznicnej stanici ?

lucia_pb
6. júl 2021

@grlu Pred pár dňami som stretla kolegyňu a hovorila, že sa dá z Milochova dostať do Nimnice kúpeľov po tom novom železničnom moste, že je tade aj chodnik. Ale že cesta PB - Milochov, že je zlá a že tam stale chodí veľa stavebnych strojov

lilinka88
6. júl 2021

@lucia_pb áno,včera som cez ten most išla, je tam.chodnik pre peších a cyklistov, ale aj ten úsek z nimnice po most je dosť frekventovany a z Milochov a do pb je to teraz hrozne, semafory, stavebné stroje, zlá cesta

tina1979
6. júl 2021

@lilinka88 a stavebne stroje su tam aj v nedelu?

grlu
autor
7. júl 2021

@tina1979 no isli sme tak kadejako chvíľku aj po tej ceste (starej zeleznici) Tym ze bol sviatok tak nechodili auta,tak sa to dalo. Išli sme az do TNvlakom(lebo sa nam malilo) ale isliel aj osobak do Dubnice okolo17tej, takže da sa 🙂neviem ktorú cyklotrasu mate namysli.
No neviem odkiaľ ste ale napríklad az do Piešťan sa da ist z Dubnice úplne bez áut 👍

grlu
autor
7. júl 2021

@lucia_pb ano videli sme to tak nejako sme prešli. Auta nechodili ked bol sviatok 🙂

tina1979
7. júl 2021

@grlu isli ste z TN do PB ? Bola to cyklotrasa bez aut? Kolko to bolo km ?
Chceme s detmi ist, ale nechcem hlavne cesty.
Dakujem.

grlu
autor
7. júl 2021

@tina1979 nie to nebola to cykkotrasa. My sme vyrazili v Dca a popri kanali sa da ist do Ladiec a v Ladcoch pri elektrarni treba ísť dopravaa zas doľava. Tam zas vedie cesta do Kockoviec az Púchova. Je to obkluka ale asfalt. Inak sa da ist do puchova aj popri kanali. V Púchove môžete ísť bud po cyklptrase do Nimnice alebo ako sme sli my na zeleznicnom nadjazde doprava po moste a stale rovno co to pôjde. Ale budú tam asi chodiť auta lepšia je cyklotrasa.
V Nimnico na druhu stranu hradze a tade kade tade do povaskej. A potom v považskej sme nevedeli pokračovať na Žilinu, tak sme sa odviezli nazad do TN a na biku zas do Dca. Cize Dca-Považská - DCa=64km Ale ak chcete po cyklotrase ďaleko ist sla by som skor do TN a Piešťan alebo Nove Mesto je je cisto cyklo 60km z Dubnice.