Bojové umenie - krúžok v Považskej Bystrici

cylka
15. aug 2022

Dobrý deň.
Prosím obradu. Aké sú v rámci PB krúžky bojového umenia, alebo ako to nazvať 🙈 v okrese PB? Pre 11. roč. chlapca. Moze byt aj individuálne. Dakujem

evita_g
15. aug 2022

v Papradne funguje klub karate, majú svoju fb stránku a myslím, že v septembri bývajú nábory nových členov

uriva
15. aug 2022

Na 6. ZŠ na SNP funguje Slovenský zápasnícky klub Považská Bystrica, ak sa ráta aj to.

jarmila2010
15. aug 2022
jarmila2010
15. aug 2022

nie sice bojove umenie,ale mna zaujalo aj toto https://www.facebook.com/honeybadgergym/posts/p...

svetlonos
15. aug 2022

A nie je v 11 rokoch uz neskoro zacat?

jarmila2010
15. aug 2022

syn sa bol kedysi pozriet na zapasenie na 6ke...to bolo pre neho privelmi agresivne..nechcel tam viac ist..parx bol aj na karate..to bola zase nuda pre neho a aj dceru...a to trenuju muzov bratranec...chodi 2roky na basketbal na rozkvet,to ho bavi,ale na kondicku by mohol byt dobry aj ten cross fit...

jarmila2010
15. aug 2022

@svetlonos preco by to malo byt neskoro?niekto to moze mat,ako hobby..zacinaju aj dospeli..

svetlonos
15. aug 2022

@jarmila2010
hej mas pravdu, ved da sa aj neskor ako hoby 🙂 a ked ma dieta talent, tak moze dosiahnut aj dobre vysledky. Len som pocula, ze na sporty treba cim skor fat deti , preto som sa pytala 🙂

jarmila2010
15. aug 2022

@svetlonos ja som rada,ked sa deti v dnesnej dobe vobec hybu a robia nieoc,co ich bavi...vobec od nich necakam vrcholove vysledky... 😉

cylka
autor
21. aug 2022

@svetlonos To nech posúdi tréner.

svetlonos
21. aug 2022

@jarmila2010
to ano, v porovnani s tymi, ktori bez mobilu, pc hier a virtualneho sveta nevedia existovat 🙂

jarmila2010
21. aug 2022

@svetlonos prave,keby syn nemal taketo aktivity,tak by nad pskom presedel "cele"dni...ale zatial je to tak,ze ten basket a aj kamarati ,s kt chodi von,su mu prednejsi...a som rada aj zato,ze chodi do skoly,kde su v plaveckych triedach a v ramci vyucovania chodia na plavaren 3x do tyzdna(2.stupen)...3.-4.rocnik 2x do tyzdna...

zafir01
24. aug 2022

@cylka syn chodil na aikido do budovy agrosany. Na Fb majú stránku. Chcel však niečo dravejsie. Pozerali sme karate na osbd, tiež ich na fb nájdete. Ibaže časovo mu to už nevychádza so školou a dochádzanim, keďže nie sme z mesta priamo . Tak uvidíme