Ahojte.mate skusenosti so zvolenskou porodnicou?mozete opisat svoje dojmy prosim?na stranke som sa docitala ze je mozne si vybrat muziko alebo aromaterapiu pred porodom, alebo terapiu v sprche ci cvicenie na fit lopte..uprimne,neverim tej muziko a aromaterapii,ze take nieco naozaj poskytuju. k ano,bolo by o skvele. Skusila to niektora z vas?takisto mam otazky ohladne nastrihnutia hradze - respektuju zelanie pacientky nestrihat hradzu? Dakujem za odpovede a vase dojmy ;)
@janadidiova to je asi 100 ľudí 100 chutí. Mám dve kamošky. Jedna bola s personálom spokojná až teda na novorodenecké... Druhá ľutovala, že tam rodiť išla. Ja osobne som sa radšej nechala odviezť do Lučenca s kontrakciami každé 4 minúty akoby som mala rodiť vo zvolene...
Ahoj,ja som rodila 3x sekciou vo Zvolene, ale maximálna spokojnosť s personálom aj so všetkým.Dr boli ochotný a ustretový,,sestry tiež. sú k dispozícii fitlopty a sprcha to určite áno, ostatné neviem povedať.Ale prerábali tam aj návštevnú miestnosť aj novorodenecké pred cca 2 rokmi.Vždy sa nájde niekto kto nebude s niečím spokojný, každá máme iné nároky a predstavy.Za mňa určite odporúčam túto pôrodnicu.
Dakujem vsetkym za odpovede ;) mozno to s tymi inymi moznostami maju.nejake novinky po prerabke,tak uvidime ;)
@janadidiova Ja som rodila minulý rok a bola som spokojná.. Pošťastilo sa mi a mala som pri sebe úžasné sestričky, boli veľmi milé.. No asi nie sú všetky také, ale nikde nemáš istotu či natrafíš na dobrého doktora alebo sestričky.. No o tých muziko a aromaterapiách som nepočula, akurát som niekde zahliadla tú fit loptu.. A k tomu nástrihu, mňa sa nikto na nič ani nepýtal ale nástrih som nemala.. No asi záleží aj od doktora na akého natrafíš, každopádne by som to dopredu oznámila a mali by to rešpektovať. No ja si nie som istá či je lepšie bez nástrihu alebo s, lebo tým že mi neurobili nástrih, dosť som bola potrhaná vo vnútri a zašívanie mi prišlo ako večnosť..
Je tu aj skupina Zvolenska porodnica, tam su tiez pisane recenzie, co sa tyka muziko alebo aromaterapiu, to pocujem 1x, rodila som tam 2x v 2015 a teraz vo februari 2018. Bola som velmi spokojna s pristupom, 1x ma rodil primar p. Molitoris, ten mi nastrihnut hradzu musel, lebo malemu uz klesali ozvy a aj sa mi za to ospravedlnoval, ze ju nastrihnut musel ak by nemusel ze by sme sa este potrapili 😀 2x som hradzu nastrihnutu nemala. Nebola potreba. Takze nerobia to automaticky. Inak chvalim cely personal od upratovaciek po lekarov, vsetci velmi mily, ludsky a prijemny 🙂 a aj pri porode velka opora tie porodne asistentky. Ja jednoznacne odporucan vsetkymi 10-timi
Ja som tam rodila davno pred 9 rokmi, takze teraz su tam uz iste ine pomery. Lezala som tam este v r. 2014 na rizikovom a stacilo mi, rodit som isla radsej inde. Vela mojich znamych tam rodilo v poslednom case, niektore boli spokojne, ine nie - 100 ludi, 100 chuti, kazdy mame ine naroky. Ta aroma a muzikoterapia ma ale celkom pobavila 😄 Vo Zv porodnici mi naskocila len predstava vlastnej MP3 v usiach a zapalenej vonavej sviecky (ak bude vona samozrejme vyhovovat personalu) 😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@janadidiova ahoj rodila som vo Zvolene ,super pristup k ludom a pacientom možem odporučit ,čo sa tika tych alternativ neviem ti povedat napisat ja som zvolila klasiku prist a odrodit a sedela som na lopte to ano ale to su veci ked maš bolesti ja som si to užila ako sa patri a spravali sa kumne ukažkovo najolko som romna a nechcela som dokonca ani byt na izbe kde su romky a vyhoveli mi ,,takže som bola spokojna ,,