Zvolenská pôrodnica

janadidiova
26. aug 2018

Ahojte.mate skusenosti so zvolenskou porodnicou?mozete opisat svoje dojmy prosim?na stranke som sa docitala ze je mozne si vybrat muziko alebo aromaterapiu pred porodom, alebo terapiu v sprche ci cvicenie na fit lopte..uprimne,neverim tej muziko a aromaterapii,ze take nieco naozaj poskytuju. k ano,bolo by o skvele. Skusila to niektora z vas?takisto mam otazky ohladne nastrihnutia hradze - respektuju zelanie pacientky nestrihat hradzu? Dakujem za odpovede a vase dojmy ;)

kikiklop
26. aug 2018

@janadidiova ahoj rodila som vo Zvolene ,super pristup k ludom a pacientom možem odporučit ,čo sa tika tych alternativ neviem ti povedat napisat ja som zvolila klasiku prist a odrodit a sedela som na lopte to ano ale to su veci ked maš bolesti ja som si to užila ako sa patri a spravali sa kumne ukažkovo najolko som romna a nechcela som dokonca ani byt na izbe kde su romky a vyhoveli mi ,,takže som bola spokojna ,,

conspi
27. aug 2018

@janadidiova to je asi 100 ľudí 100 chutí. Mám dve kamošky. Jedna bola s personálom spokojná až teda na novorodenecké... Druhá ľutovala, že tam rodiť išla. Ja osobne som sa radšej nechala odviezť do Lučenca s kontrakciami každé 4 minúty akoby som mala rodiť vo zvolene...

jana2679
27. aug 2018

Ahoj,ja som rodila 3x sekciou vo Zvolene, ale maximálna spokojnosť s personálom aj so všetkým.Dr boli ochotný a ustretový,,sestry tiež. sú k dispozícii fitlopty a sprcha to určite áno, ostatné neviem povedať.Ale prerábali tam aj návštevnú miestnosť aj novorodenecké pred cca 2 rokmi.Vždy sa nájde niekto kto nebude s niečím spokojný, každá máme iné nároky a predstavy.Za mňa určite odporúčam túto pôrodnicu.

janadidiova
autor
27. aug 2018

Dakujem vsetkym za odpovede ;) mozno to s tymi inymi moznostami maju.nejake novinky po prerabke,tak uvidime ;)

m_s7
27. aug 2018

@janadidiova Ja som rodila minulý rok a bola som spokojná.. Pošťastilo sa mi a mala som pri sebe úžasné sestričky, boli veľmi milé.. No asi nie sú všetky také, ale nikde nemáš istotu či natrafíš na dobrého doktora alebo sestričky.. No o tých muziko a aromaterapiách som nepočula, akurát som niekde zahliadla tú fit loptu.. A k tomu nástrihu, mňa sa nikto na nič ani nepýtal ale nástrih som nemala.. No asi záleží aj od doktora na akého natrafíš, každopádne by som to dopredu oznámila a mali by to rešpektovať. No ja si nie som istá či je lepšie bez nástrihu alebo s, lebo tým že mi neurobili nástrih, dosť som bola potrhaná vo vnútri a zašívanie mi prišlo ako večnosť..

candii
28. aug 2018

Je tu aj skupina Zvolenska porodnica, tam su tiez pisane recenzie, co sa tyka muziko alebo aromaterapiu, to pocujem 1x, rodila som tam 2x v 2015 a teraz vo februari 2018. Bola som velmi spokojna s pristupom, 1x ma rodil primar p. Molitoris, ten mi nastrihnut hradzu musel, lebo malemu uz klesali ozvy a aj sa mi za to ospravedlnoval, ze ju nastrihnut musel ak by nemusel ze by sme sa este potrapili 😀 2x som hradzu nastrihnutu nemala. Nebola potreba. Takze nerobia to automaticky. Inak chvalim cely personal od upratovaciek po lekarov, vsetci velmi mily, ludsky a prijemny 🙂 a aj pri porode velka opora tie porodne asistentky. Ja jednoznacne odporucan vsetkymi 10-timi

seahorse27
28. aug 2018

Ja som tam rodila davno pred 9 rokmi, takze teraz su tam uz iste ine pomery. Lezala som tam este v r. 2014 na rizikovom a stacilo mi, rodit som isla radsej inde. Vela mojich znamych tam rodilo v poslednom case, niektore boli spokojne, ine nie - 100 ludi, 100 chuti, kazdy mame ine naroky. Ta aroma a muzikoterapia ma ale celkom pobavila 😄 Vo Zv porodnici mi naskocila len predstava vlastnej MP3 v usiach a zapalenej vonavej sviecky (ak bude vona samozrejme vyhovovat personalu) 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre