Ahojte chcela by som sa popytat tie co ste rodili v trnave ci je nieco co nieje na zozname do porodnice co si vziat zo sebou ja som si zbalila napriklad zupan ale nieje tam pisany tak neviem ci mi tam nebude aj zbytocny ale hlavne sa chcem spytat ci ste po prirodzenom porode mohli mat babetko stale pri sebe a ci su tie navstevne hodiny co pisu naozaj do 20.00hodiny a ci je povolena pritomnost manzela pri porode od zaciatku porodu (teda od prvej doby porodnej) .. taktiez by som rada vedela ako ste boli spokojne s lekarmi a lekarkami co tam su .. nedavno som tam bola na pohotovosti a bola tam doktorka Pešková a teda bola uzasna perfektny pristup vsetko vysvetlila ukazala no bola som velmi spokojna tak dufam ze su tam vsetci lekari takyto super 🙂 budem vam vdacna ked sa podelite o kazdu skusnost 🙂
@katrin21 ano ano viem ze je tu taka skupinka ale chcem aj vediet nazory a skusenosti zien ktore v nej niesu 🙂 no super to som velmi rada lebo uz som pocula vselico tak sa radsej spytam tych co ste tam uz rodili 🙂 ano ano viem ze sa plati tych 30e ale to je asi vsade nejaky ten poplatok zato ... no super to ste ma ukludnila ze su tam vsetci lekari super 🙂 ja som s PN a prvy dceru som rodila tu bohuzial cisarskym lebo bola zle otocena a som povedala tuto nikdy viac a tu by mi ani nedovolili rodit prirodzene ked som uz raz rodila cisarskym a nechcem ist znovu cisarskym ked nemusim uplne zbytocne sa tu robi kopec cisarskych a pri prirodzenom porode tu manzela zavolaju az ked ide zena tlacit takze dalsie minus a to nevravim o lekaroch cista katastrofa nemam ziadnu dobru skusenost takze radsej chcem ist do trnavy a verim ze budem spokojna 🙂
Navstevne hodiny su od 15 do 17 a babatko sa ukazuje cez sklo... Tak to aspon bolo v maji... A do 20 hodiny su povolene navstevy len na nadstandartnej izbe a tam moze ist navsteva na izbu... Inak nie... Ja som sa na nadstandartnu izbu nedostala bolo plno 🙄 za tu sa plati myslim ze 30 e na noc... No nie som si uplne ista... Ja som pred porodom lezala na rizikovom odd. Asi tyzden tam som sa na nadstandart dostala a tam sa platilo 16 e na noc a navstevy tiez mohli na izbu do 20 inak od 15 do 17 vonku pred vstupom na oddelenie... Co sa tyka lekarov vsetci boli mily, ale ja som si zazmluvnila svojho, kedze aj on pracuje v nemocnici cize vedela som do coho idem... Ale inak co sa lekarov tyka vsetco boli v pohode rovnako aj sestricky... Jedine co mi naozaj vadilo, ze babatko som mohla ukazovat len cez sklo keby sirsej rodine pochopim ale cez sklo mohol babatko vidiet aj manzel... Nemohol si dcerku popestovat ked prisiel pozriet... Z toho som bola aj celkom smutna... Ale inak bolo vsetko v pohode 😉
@baby321 ano toto som tiez pocula ze sa ukazuje len cez sklo a tiez sa mi to moc nepaci ale tak nejak to tych par dni clovek vydrzi a kto chce nech pride pozriet drobca domov 🙂 no som zvedava ci sa mne podari dostat na nadstandart tiez by som ju chcela hlavne kvoli tomu aby mohol muz byt s nami a plati za zanu 33e/noc ... a ja tam lekarov nepoznam vobec tuto lekarku co ma osetrovala na pohotovosti som vlastne tiez zazila prvy krat ale bola uzasna super pristup tak isto sestricka neda sa to porovnat s nasim personalom v PN... a to ze ani manzel nemoze popestovat to mi je tiez teda proti srsti no ale couz spravime 🙂
@denka81871 personal je naozaj super od lekarov az po sanitarov.... Vsetci boli velmi mily... Aspon ja mam taku skusenost bola som tam dva tyzdne a nemala som s nikym problem... A ked sa Vam podari nadstandart tak to bude super.... Pre mna bola smrt byt na normalnej izbe.. Ked som bola na rizikovom... Myslela som ze umrem od nudy, preto som volila nadstandart tam bola aspon TV 😂 na sestonedeli som bola v pohode aj s normalnou izbou.. Mala som malicku... Len skrz tie navstevy som chcela nadstandart, ale zial bolo plno ked som rodila a aj celkovo bolo vela poridov vtedy.. Mala som vobec stastie ze som bola na sestonedeli a babatko mohlo byt so mnou.... Ale par dni som vydrzala aj s nastevou za sklom 😉
Ja som lezala v nemocnici v tt na rizikovom 3tyzdne a potom dalsi tyzden po porode na gynekologii presla som si takmer kazdym lekarom a teda za mna su top Strbova, Bucko, Deckov a Deckova. Co sa tyka navstev ako tu bolo spomenute do 20 su navstevy na nadstandarde / polonadstandarde. Inak su do 17 a ukazuje sa babo cez sklo. Do nemocnice si urcite zober vlastny pribor a poharik 😊 ak sa ti ujde miesto na sestonedeli tak mas babo pri sebe
Ja som rodila v januári a bábätko si mohla návšteva pekne popestovat,žiadne sklo.nevhapem čo sa zmenilo.ja som rodila u peskovej,aj keď som ju nemala zazmluvnenú a bola veľmi príjemná.s pôrodnicou som bola spokojná,personál v podstate milý.aj keď záležalo aká sestricka mala práve službu ale väčšina bola fakt ochotná prišla poradiť,pomôcť 🙂 Župan isto hej,aj keď príde návšteva nemusis ísť v pyžame ale sa aspoň "oblecies".isto svoj pribor a pohár a taktiež odporúčam doniesť si vodu,všade je riadne teplo kvôli babatkam 🙂 Môj muž bol cely čas pri mne od prijatia do nemocnice až po dve hodiny od pôrodu.a čo som ja videla tak návštevy aj na nadštandarde boli hocikedy aj do večera.ja by som isla do Trnavy rodiť zas
No super dakujem vam za podelenie sa o skusenosti s touto porodnicou 😊 jasne zupan uz som zbalila mineralku mam tiez uz zbalenu 🤣 a este prihodim ten pohar a pribor 😉 som zvedava ako to vsetko bude ci budu moct pestovat navstevnici alebo nie ... a som rada ze zatial niesu nejake zle skusenosti s lekarmi to ma velmi ukludnuje 😊
A este taka otazka... pre babetko treba aj flasku kojenecku? A mozem mat aj plastovu? Kupila som totiz od aventu tu plastovu mam v plane (az sa mi podari) kojit takze som flasku kupila len pripadne na vodicku .... a zevraj nepustis babetko domov ked sa neprinesie "vajicko" je to pravda? Lebo ja teda vajicko nepreferujem mam autosedacku prenho nachystanu 😏
@denka81871 ja som flasku mala pre malu svoju... Kludne si mozes zobrat tu co si si kupila... Ked som lezala v maji na sestonedeli tak sestricka vravela ze v januari to bola len vynimka ze mohli chodit navstevy do jedalne... Na izbe bola so mnoi mamicka, ktorek sestra rodila v januari tak sa na to sestricky pytala... Neviem teda ako to je teraz... A co sa tyka vajicka neviem.... Ja som mala, ale nikto ma nekontroloval v com malu beriem odtial... Dostala som prepustacie spravy a potom som pockala muza a sli sme domov....takze myslim ze nebude problem ak budes mat v aute sedacku 😊
Tak o pribuznych mi ani tak nejde zeby ho nemohli popestovat iba pozriet cez sklo to nejak neriesim no keby nemoze ani manzel to by ma teda viac hnevalo to mi pride take nepochopitelne ze ani otec by nemohol 😊 no uvidim ako to bude ... a to s tym vajickom mne to pride tiez ako hlupost ze nepustia domov lebo nema vajce preto sa radsej pytam lebo to tak byva ze "jedna pani povedala" a ide ma o tom krvopotne presviedcat lebo ona to tiez pocula 😂😂 baby a za kolko dni po prirodzenom porode vas pustili domov? A ozaj co poviete na stravu?😂 je to brutal ci uplne pohode?😂
No nás nikto nekontroloval keď sme odchádzali aj keď mali sme vajíčko.dietatko musí mat 4 vizity takze zalezi kedy rodíš 4-5 dni pripadne ak má zltacku tak dlhšie.tak chápem že to robia kvôli deťom aby neboli hneď vystavované toľkým vplyvom zvonku,ale aj tak asi by mi to bolo kus ľúto.a strava no čo ti poviem,bieda to bola 🙂Ale to bolo asi to posledné čo som riešila
Dieta musi absolvovat 4 vizity ja som rodila v maji a vtedy to tak bolo (mna sa to ale netykalo ja som mala dieta na JISke) co sa tyka stravy podla mna sa to dalo ale sol si pribal do tasky 😂😂
Noo tak super to je asi skoro vsade ze tak 4-5dni tam byvaju maminky a babenkami 😊
A jasne nejak extra tu stravu neriesim to len aby som vedela ci si mam radsej pribalit aj nejaku zachranu 😂 niekedy ta nemocnicna strava vyzera a chuti hrozne zeby som to ani psovi nedala 😂
@denka81871 jasne zober si zásoby nejaký keksík prípadne nech ti donesú z domu polievku 🙂 citrusy a takéto ani nemusia nosiť, keďže keď kojíš tak takéto nemôžeš (aspoň nám tak vraveli).
@denka81871 s tym vajickom je to hovadina, nikto neriesi v com ho odnesies. Flasku kludne aj plastovu, tiez nikto neriesil.
@lubka3232 zoberiem si veru nejake kekse suche a nejake kolace aspon 😂
@senta_sofia ja som to tiez hned dotycnej povedala ze to je kravina ale krvopotne si vravela dalej svoje tak som ju nechala v tom 😂
@lubka3232 este taka otazka .. vecicky pre maleho na oblecenie si aj mam nejake brat alebo davaju oni svoje? Lebo pisane na zozname je ze veci na odchod domov tak neviem ze ci tam oni davaju ich vecicky babetkam alebo ako 😊
Pri dcere som si vzala a zbytocne nedovolili mi jej ich obliect ze oni maju svoje ze si to mam schovat normalne jej ich vyzliekli a dali tie ich 😂
@denka81871 ja som moju malu obliekala do svojich veci... Aj zavinovacku som mala svoju... Tiebich zavinovacky nam boli kratke stale jej vyliezali nozicky... A na oblecenie oni davaju take tie biele kosielky... Cize ak chces kludne si vezmi svoje oblecko😉
@baby321 no super 😊 dakujem pekne 😊 vidim ze asi mu prehodim veci do vacsej tasky 😂
Jj veru len je to kus nepraktické ja som to teda tak nevedela zaviazať a malemu stále trcal chrbátik 😕 Hej tie zavinovačky sa otvárajú a nie sú dobre.ale zase na tých pár dni stačia.maly bol väčšinu času v tom vozíčku a tam som ho zavinkou aspoň prikryla 🙂 A čo sa týka toho oblečenia ja som zase mala problém že mu bolo bud vsetko veľké alebo malé 😀 Tak si mozno zober pár kúskov aj menších aj väčších a poskusas 🙂 (Sestrina malá mala Napr 60cm takze tam bol hneď škrt cez rozpočet a novorodenecke veci mohli ísť hneď domov 😀)
A k tej flaske ja som mala svoju.mne vravela detská lekárka že mám dať malému umele mlieko popri tomu môjmu kojeniu že nevh nie je smädný kým nastúpi moje mlieko.flasku som teda mala ale keďže sa prevarena voda "ohrieva" pod teplou vodou tak je lepšie mat sklenenú.bude to rýchlejšie.toto bolo celkom na hlavu no čo už...
@lubka3232 jasne oblecenie som uz zbalila aj mensie aj vacsie 😊 pri dcere sme zase museli kupovat velkost 50 ked sme prisli domov lebo 56jej bolo straasne velke a ja som mala vtedy kupene najmensie len 56ky a ona mala 47cm a 3000g ked sa narodila cize bola taky malinky chrustik 🤣 teraz som uz radsej kupila par kuskov aj tych najmensich 🤣
Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-trnava-ake-mate-nazory/
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-trnava/
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-piestany-a-trnava-ktoru-by-ste-odporucili/
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-topolcany-verzus-trnava-plusy-a-minusy/
@denka81871 ja som mala zase 50ku overalik planovala som ho dat do neho však sa narodil 49cm že sa zmestí, no ale ani omylom :D ani len nožky som mu v ňom nevystrela, tak neviem či ho zle zmerali alebo to nebol 50ka overal :D hej je lepšie sa poistiť a zobrať z každého 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
je tu skupina Porodnica TRNAVA, tam najdes odpovede na vsetko 🙂
ANo, babatko mozes mat pri sebe, aj mas po porode cely cas 2h na sale, potom ta prevezu na 600nedelie a mas ho pri sebe.... zupan - v zime ano, v jedalni vyuzijes, niektore okna nedoliehaju dobre a tak celkovo je fajn ho mat, staci aj tensi...
Ano, manzel moze byt pri porode od zaciatku, plati sa 30E za to...
A za mna, ano, vsetci lekari su super....bola som tam 13dni a zazila som asi kazdeho 🙂 za mna palec hore tejto porodnici.