Ahojte, chodim na pasy do nemocnice, ktoru mam poblizku, len som nemilo prekvapena z pristupu a desi ma trochu predstava v nej aj porodit. Mozem zmenit porodnicu?resp. porodit v uplne inej? Aj ked som na pasy chodila do inej porodnice? Mali ste to tak niektora?Dakujem za info🙂
Ja som vravela môjmu gynekológovi, že nechcem rodiť u nás v nemocke, tiež som sa cítila tak, že ma to desí a jednoducho nepáčilo sa mi tam toho viac. Vravel, že posledné štyri týždne už na poradňu v nemocnici, kde chcem rodiť. A tak aj bolo. Najprv som tam zavolala, či s tým budú súhlasiť, potom s hneď na prvej poradni vysvetlila kvôli čomu. Je to síce vzdialené 40min, ale som rada, že som sa rozhodla pre tú druhú nemocku 🙂 je to veľmi dôležité rozhodnutie
Ja som na poradnu chodila len ku gynekologovi a nik sa nikdy nepytal,kde chcem rodit. Kludne chod inde
Na najbližšiu kontrolu sa objednaj tam, kde chcem rodiť. Aby si získala predstavu, čo ako to tam funguje... A tiež sa občas stane, že po kontrola dostaneš papier na hospitalizáciu a už ostavas v nemocnici, tak zbytočne si to komplikovať, keď si v inej, ako chces
@sasesoe ahaa okej, ja som v 36t mala som len jendu kontrolu v meste, v ktorom byvam. Dalsiu si teda skusim dat uz v nemocnici, ktora je hodinku autom ale su na nu ovela lepsie ohlasy. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Rodiť môžeš hocikde, to že tam chodíš na ctg ťa k ničomu nezáväzuje