Zmena gynekológa v Bratislave

nadu345
28. jan 2018

Ahojte, som v 7tt a rozmýšľam nad zmenou gynekológa v BA. Prosím viete mi poradiť niekoho, kto má naozaj dobrú starostlivosť v tehotenstve a aktuálne berie pacientky? Viem, že v Kochu sú dobrí lekári. Aj tých 300 EUR by som tento rok zaplatila...Avšak ten poplatok potom, 120 EUR ročne, keď pôjdem len raz na preventívnu prehliadku sa mi zdá byť vysoký...Ďakujem za Vaše skúsenosti 🙂

wena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vdobiasova
28. jan 2018

MUDr.Dusan Stamislav 😉

knihy_skola
28. jan 2018

Gynekologická ambulancia Dúbravka

something
28. jan 2018

No hlavne drzim palce. Nikto nechce brat tehotne

majusqa77
28. jan 2018

ved na rok do kocha a potom chod inde... ..ja som tak mala pri druhom, aj ked si platim aj procare

guizui
28. jan 2018

Ja tiez odporucam Koch - ja som sa tiez rozhodovala kam ist, ked som otehotnela v 2016. vtedy som si povedala, ze po porode mozem najst ineho dr, kde nebudem platit taky rocny poplatok. Avsak po skusenosti s prvym tehotenstvom, porodom, teraz druhym tehotenstvom, tam chcem ostat aj nadalej - svojej doktorke tam mam doveru, a ta mi bude stat za ten poplatok. Avsak najma pocas tehotenstva by som uz nechcela chodit nikam inam - ta starostlivost bola velmi precizna a dosledna (a pokial viem, tie poplatky pre tehotne sa pohybuju v podobnych sumach aj v inych ambulanciach).

nikusiak9
28. jan 2018

marekova v petrzalke, ja som tam velmi spokojna, som k nej isla ked som bola cca 11t

mirola
29. jan 2018

No neviem moja kamoska u Kocha ochrnula prave preto, ze jej nemal kto poskytnut urgentnu pomoc lebo su tam sami gyndosi.... ked ju previezli na Kramare uz bolo neskoro. Teraz sa s nimi 4 roky sudi, zmizli spravy o pichani epiduralky aj o jej staznostiach na trpnutie sije... Zrazu nikto nic nevie, proces sa natahuje a ona ma celozivotne nasledky. Svoje dieta drzala prvy krat po roku asi po 7 operaciach chrbtice. Nikdy nebude nic citit v dolnej casti tela, ani len kedy jej treba mocit. Keby bola v hoc akej inej nemocnici kde su aj ine oddelenia, iba ju prevezu na ine poschodie a mozu ju hned operovat, alebo to nejak riesit. Ona stratou casu prisla k takym opuchom, ze sa to uz nedalo zachranit. A pristup Kocha vela tragedia. Ja sama som tam bola a potomto incidente som odisla, obrovska arogancia.

karamel
29. jan 2018

Ja odporučam vedľa Figara MUDr. Magdaléna Mayerová

lillinka01
29. jan 2018

Rozhodne ktokolvek z Gyn-Fyv Trnavka, su tam Mudr. Drab, Plichtova a Chuda. Top.

mini007
29. jan 2018

@nadu345 ahoj .. najdi si na googli Feminatal. Chodím tam a som veľmi spokojná 🙂

mini007
29. jan 2018

@nadu345 sú aj v petržalke aj v dúbravke

adrika1000
29. jan 2018

odporucam femme v petrzalke,mudr Fellnerovu ,vyborna odbornicka, velmi mily pristup sice sa plati za vysetrenie 15 ecok ale nemenila by som ,mne osobne velmi pomohla 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre