Je tu niekto kto teraz nedávno rodil v Martine?Chcela by som vedieť že keď som zo ZA a chcem tam ísť rodiť či tam treba ísť po predu niečo povybavovať.Chcem aj epi že ako to funguje.Ďakujem 😉
@martinusik91 epi sa dopredu platí ....a keď ju nepoužiješ tak ti vrátia peniaze
@barboritta a nechodila si tam vobec predtym ani na tie monitory na nic?len ked si zacala rodit si tam prisla a bolo? 😉
@martinusik91 áno,presne tak.na monitory som chodila do žiliny,len som potom prišla s odtečenou vodou že dobré ráno,prišla som rodiť 😀 .mne gynekolog povedal že na monitory môžem chodiť kam chcem,ale tam som nechcela,lebo sa tam v raj dlho čaká,aj 2 alebo 3 hodiny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@martinusik91 ahoj,ja som tam rodila pred mesiacom a bola som veľmi spokojná.nič vopred vybavovať nemusíš,len s tou epi ti neporadím,lebo ja som nemala.asi by som tam zavolala čo a ako.mňa sa ale pýtali že či chcem pri prvom pôrode,teraz pri treťom nie,lebo som ani nemohla...uvidíš čo ti povedia