Ahojte, pls nechystá sa niektorá z vás do Trenčína-nemocnice na zákrok? Potrebovala by som pomoc aj keď niekomu sa to bude zdať divné. V sobotu som sa vrátila z diagnostickej hysteroskopii, laparoskopii a chromopertubacie. Po príchode do nemocnice mi davali podpisovat informovany suhlas o zakroku, kde to bolo pekne popisane, co vam budu robit (na takom starsom papieri). A prave tento papier by som potrebovala od nich vypytat. Pri odchode som ich prosila o kopiu ale dali mi iny papier, zrejme sa pomylili a zistila som to az doma. Nasla by sa nejaka dobra dusa, ktora by mi tento papier vypytala, ked tam bude? Postovne samozrejme zaplatim. Nie sme z Trencina a dlho sa tam nechystame ist. Ten papier by mi velmi pomohol.
To nikomu nedaju, su tam Tvoje osobne udaje predpokladam.
Ak nepotrebuješ ten tvoj papier- kopiu,len taký papier s tým textom,tak napíš mail vrchnej sestra a ona ti to môže preposlať.Ale asi bude treba vysvetliť načo to potrebuješ.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jezkovyoci a preco nezavolas do nemocnice?