Ahoj, chcela by som vedieť, či sa v nitrianskej nemocnici oplatí mať zazmluvneného lekára??? Podľa mojej svokry sú to zbytočne vyhodené peniaze, že načo, že mala známu, ktorá si zazmluvnila lekára k pôrodu a potom dotyčný neprišiel, ani nebol k dosahu.... 😠 .. názor môjho ocina (detský lekár je on) je že je to potrebné, že 9. mesiacov je vše ok a zrazu aby mi dotyčný neznámy pôrodník nepokazil pôrod..... 😖 ..Názor môjho snúbenca je neurčitý.. 😖 Tak teraz neviem....... Ja len mám priam panický strach z toho, že mi pri cisárksom bude nejaký náladový Dr. a celé mi to pokazí.......Poradte mi
kazdy lekar je povinny ta osetrit poriadne, bez ohladu nato ci mu nieco das alebo nie, ale ked chces byt kludna, tak si niekoho zajednaj
ja si tiez myslim, ze ak je nejaky lekar, ktoremu doverujes, zajednaj si ho (ci uz oficialne alebo neoficialne). Naozaj len jedna chyba pri porode staci, aby zmenila cely zivot .... a naspat sa to uz vziat neda 😒 . Takze by som posluchla skor ocina ako svokru.
desmodka žiadny lekár Ťa naschvál neošetrí zle, to nie je o tom, otázka je či má dosť skúseností, s čím sa už v praxi stretol, darmo sa mladý milý lekár bude snažiť, keď nastane situácia s ktorou sa ešte nestretol
ja by som tiež dala na ocina 😉 ale vždy to bude vec názoru...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ocino má pravdu, cisársky je operácia, pôrodník by mal mať dosť skúseností