Zazmluvnenie pôrodníka v Žiline

23. júl 2023

Ahojte, akým spôsobom sa zazmluvňuje konkrétny pôrodník v Žilinskej nemocnici? Kam treba ísť? Kde/ako zistím, kedy má ten konkrétny službu?

snehulak77
23. júl 2023

Ja som zazmluvnovala pred 2 rokmi. Vedela som ale koho chcem. Muž za ním išiel na oddelenie, povedali mu, kedy tam bude, tak sa tam vtedy vrátil.
Potom som tam prišla ja, popozerať tejotenslu knižku, ja som ale chodila na rizikové poradne a zhodou okolností si ma tam vtedy nechali, tak on si chodil pozerať moje výsledky a tak.
U mňa sa ale náhle rozhodlo o sekcii (zrazu som dostala horúčky), takže som povedala dr čo slúžila, že som s ním dohodnutá a on v noci prišiel a urobil sekciu.

autor
23. júl 2023

@snehulak77 ďakujem za odpoveď. A koho môžete odporučiť?

snehulak77
24. júl 2023

Ja som mala Ficeka, ale ten už nerobí. Dve kamošky mali Sudeka, jedna super, jedna nespokojná, tak neviem. Ale napr Bátorová bola príjemná a prišla mi aj profesionálna, dobre sa s ňou komunikovalo. Ale z vlastnej skúsenosti z pôrodu odporučiť neviem

autor
24. júl 2023

@snehulak77 ďakujem krásne za odpoveď

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre