Ahojte, akým spôsobom sa zazmluvňuje konkrétny pôrodník v Žilinskej nemocnici? Kam treba ísť? Kde/ako zistím, kedy má ten konkrétny službu?
@snehulak77 ďakujem za odpoveď. A koho môžete odporučiť?
Ja som mala Ficeka, ale ten už nerobí. Dve kamošky mali Sudeka, jedna super, jedna nespokojná, tak neviem. Ale napr Bátorová bola príjemná a prišla mi aj profesionálna, dobre sa s ňou komunikovalo. Ale z vlastnej skúsenosti z pôrodu odporučiť neviem
@snehulak77 ďakujem krásne za odpoveď
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som zazmluvnovala pred 2 rokmi. Vedela som ale koho chcem. Muž za ním išiel na oddelenie, povedali mu, kedy tam bude, tak sa tam vtedy vrátil.
Potom som tam prišla ja, popozerať tejotenslu knižku, ja som ale chodila na rizikové poradne a zhodou okolností si ma tam vtedy nechali, tak on si chodil pozerať moje výsledky a tak.
U mňa sa ale náhle rozhodlo o sekcii (zrazu som dostala horúčky), takže som povedala dr čo slúžila, že som s ním dohodnutá a on v noci prišiel a urobil sekciu.