Ahojte, zaujíma ma názor žien, ktoré plánujú rodiť na Boroch, či je pre vas akceptovateľné zaplatiť za zazmluvnenie pôrodníka 1300 € a za zazmluvnenie pôrodnej asistentky 800 €? Alebo, či vám to príde totálne prehnané?
je to sukromna nemocnica, poplatky si urcuju sami - ja osobne by som zrovna v Boroch vobec necitila potrebu si kohokolvek zazmluvnovat a ak ano, nuz tak si zaplatis
Mne to nepríde prehnane. Môžu si dat cenu akú chcú.
Zazmluvnit si neplánujem nikoho, lekárov ani asistentky ktoré tam pracujú nepoznám takže je mi jedno koho vychytam.
Ja nevidim dovod. Da sa povedat, ze mam rovnaku doveru ku vsetkym 😂 zazmluvnila by som si mozno v pripade, ze by bol porodnik aj moj gynekolog a teda poznal cele moje tehotenstvo. Ale to nie je noj pripad takze neplanujem
Je to preto aby mamicky od toho odradili inak nepoatis v tej porodnici nic. Ja som mala zazmluvneneho lekara a isla by som do toho znova. Osobne som bola nadmieru spokojna. 🙂
Prosim a platia sa tam posledny mesiac kontroly plus porod? Bez zazmluvnenia?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Tak tam sa registrujú baby, ktoré nemajú finančne limity, čiže dať 2litre nie je pre nich žiadny problém
Hľadajú iné benefity