Vypísanie na rizikové u MUDr. Psalmanovej

miriam05
25. jan 2015

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosti s vypísaním na PN u tejto pani doktorky v prípade, že tehotenstvo nie je naozaj rizikové.. doktorka sa mi zdá taká neprístupná, moc nekomunikuje, tak neviem čo si o nej myslieť, resp. posúdiť, či by stálo za to opýtať sa jej na to...som v 17tt...a šéf v práci mi začal robiť problémy (robím v účtovníctve)...kvôli tomu, že občas fakt musím zostať doma..jemu sa to nepáči...vraj takú zamestnankyňu nepotrebuje, atď..chce mi znížiť plat...pretože nie som ochotná ťahať nadčasy, tak ako pred tehu (t.j 10-11 hodín denne celý mesiac v práci)...čo si o tom myslíte? máte s pani doktorkou niekto skúsenosť? vopred ďakujem za každú odpoveď.

liz_lemon
25. jan 2015

@miriam05 ja k nej chodim, a presne ako pises, tiez sa mi zda taka nepristupna, ale skus pripadne poprosit vseobecneho lekara, aj ten ta moze vypisat
a poznam jednu babu, ktora chcela ist na PN, tiez kvoli praci, a nebola ochotna ju vypisat

miriam05
autor
25. jan 2015

@liz_lemon ďakujem

mishka11
25. jan 2015

@miriam05 Mna vypisala, nemala s tym problem. Vlastne, ona nevypisuje, vypise ta obvodna, ona len napise odporucanie. Skus sa s nou porozpravat, povedat jej svoje dovody, vie aj vypocut a pomoct 🙂

miriam05
autor
25. jan 2015

@mishka11 naozaj? tak to si ma potešila 🙂 ďakujem pekne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre