O 50 dni mam termin a pochopitelne si zacinam robit starosti okolo porodu.Zienky,ktore ste
tam rodili,ake mate skusenosti s porodnikmi?Zazmluvnili ste si nejakeho,alebo ste to nechali na nahodu?
Zname mi radia zazmluvnit si,ale suma cca.250eur sa mi zda vysoka.Ktory porodnik je vlastne dobry?..vsak ja z nich
ziadneho ani nepoznam,lebo chodim ku Kocajdovej do Novamedu a do nemocnice zacnem chodit na poradnu v sep-
tembri.Myslite,ze ked si nezazmluvnim,oflaknu mi porod?
Dakujem za kazdy nazor.
ja jednoznacne mudr. bornay. je mlady ale neskutocny pedant, uzasny ludsky pristup ,starostlivy. mozem len odpurucit. rodil mna aj moje kamosky a vsetky sme boli maximalne spokojne
ja som rodila v BB pred rokom, nezazmluvnila som si nikoho a ani by som to pri ďalšom pôrode neurobila, sú tam veľmi šikovný lekári či už starší ale aj tí mladší.
Ja som rodila pred 6 rokmi pri dr.Molitorisovi, nezazmluvňovala som ho. Bol úplne super. Teraz mam termín v septembri a tiez nejdem zazmluvňovať nikoho.
zuzu006..kedy mas termin v septembri?ja prvy 24.9.a druhy 28.9....som prvorodicka a som z toho uz dost na nervy 😉 ..a asi si teda nebudem zazmluvnovat ani ja nikoho...myslim,ze ziaden lekar si nevezme na svoje triko zivot matky a dietata..pokial sa tam nenachadza nejaky dr.Strosmajer 😀 tak to bude ok
@zaza24092013 ja mam prvy termin 4. a druhý 10.septembra. tak sme zvedaví, kedy to bude....lebo som mala termin aj 26.8. ale to potom dr. zmenila na 4.9
zuzu006-joj tak to mas za par 🙂 ja tlacim ocami cas,brucho mam uz ako velryba,ledva fucim a este ma caka mesiac 😀 prajem Tebe aj babatku vela stastia,sil a zdravicka a potom napis,ako to prebiehalo 😉
@zaza24092013 aj ja by som brala,keby uz bolo po tom.na kontrole v stredu mi dr.povedal,ze som otvorena na 2cm,ze mozem porodit hocikedy,ale ze to moze takto byt aj do terminu.paraaada,som zvedava co povie v stredu.
ja mam tiez v stredu(zajtra) kontrolu,idem na ctg do novamedu..zda sa mi,ze trosku skoro,lebo som dnes 34+3 a vraj sa chodi od 36tt,a este mi nerobili ani ster na streptokoka...posledne,ked ma pozerala zo spodu,som mala potom hnedasty vytok co ma vystrasilo,lebo sa mi to este nestalo a celkovo pozera ma dost necitlivo,predtym ma nikdy ysetrenie nebolelo-a mozno som ja uz tieto posledne tyzdne trosku viac precitlivena...k tomu krcku co pises,ak si u na 2cm tak to moze ozaj prist co by dup 😉 mne sa zatial len skracuje,este si pockam 🙂
Ja som nezazmluvnovala, aj ked ma vsetci prehovarali, ze si to mam dat, lebo ze sa na mna vykaslu. Natrafila som na doktora Jenca a bol perfektny, mily, odbornik, pomahal a hlavne chapavy narozdiel od niektorych sestriciek.
Ja som rodila v apríli..nechala som to na nahodu a určite by som odporucila Bornaya..bol uplne super 😉
@zaza24092013 ahoj, urcite neodflaknu, to sa bat nemusis, su to profici. dr. Jenco je super.
drzim palce, nech mas super porod ( ako ja 🙂 ) a zelam vela zdravia babatku.
dakujem babenky 🙂 oj,uz sa mi to krati..bojim,bojim 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Odborník je každý jeden, ktorý tam je. Je to len o subjektívnom pohľade každej jednej, ktorá tam bola, či rodila. Ja som tam kedysi chodila k Belanovi a odrodil mi dve deti, nakoľko tam robil a mával služby.Staral sa o každú svoju pacientku. Tretie som už rodila v TT, nakoľko on už do nemocnice k pôrodom nechodí. Nemala som zazmluvného žiadneho lekára a to že ťa odfláknu nie je pravda. Musia sa o teba postarať, tak či tak. 😉