Baby poraďte podľa skúseností, vybrať si starú alebo novú nemocnicu v Prešove? ďakujem
@suzanah181 Kamoska vravela ze aj monoblok je fajn, ale kolko ludi tolko chuti, len ten prednosta je tam o nicom.
Ahoj, no ja som rodila v monobloku v maji tohto roku a bolo to celkom fajn. Mala som perfektneho lekara MUDr. Slavomir Bil, velmi prijemny a ludsky doctor. Na sestonedeli bolo tiez celkom ok, lekari v pohode aj sestricky az na jednu vysoku vymachlenu ktora bola dost neprijemna. Aj sestricky a doktorky z novorodeneckeho boli zlate. Nemam zlu skusenost. Jedine co by som zmenila je sposob rodenia, ale to na Slovensku este potrva zopar rokov...
@suzanah181 ahoj tu mas link https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porod-v-presove-ako-prebieha-v-starej-a-novej-nemocnici/ , pretoze už je tu taka tema a možno ti to pomoze 🙂... ja som sa rozhodla pre monoblok 🙂
Ja som rodila v marci v monobloku a urcite odporucam. Precitaj si par poslednych stran z diskusie, na ktoru ti dala link @nellynka75 , je tam x pribehov a skusenosti dievcat, urcite ti pomoze rozhodnut sa 🙂 drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no ked možem poradit tak stara porodnica ja som bola 2krat a bola som maximalne spokojna na novu som počula dost stažnosti ohladom personalu