Vyber pôrodnice - Antolská, Kramáre, Piešťany verzus Trenčín

11. nov 2024

Ahojte rozmýšľam nad antolskou/poprpade Kramáre,Piešťany Trenčín(je to diaľka ale mám tam rodičov ), ktorú by ste mi odporučili hlavne čo sa týka prístupu lekárov?najblizsie mám Skalicu ale počula som zevraj tam nepichaju epidural(malo anestéziologov) takže môžte my aj toto napísať ako to tam funguje

sarita510
11. nov 2024

k tymto mestam neviem nic, ale opytaj sa ich aky epidural pichaju,mna takto v LM oklamali ze epidural ale nebol ,bolo mi cudne preco vsade chcu rozne testy a tam len krvne ,ale vies uz clovek bol unaveny takze ak chces epidural opytaj sa aky to je

lucia245
11. nov 2024

Trenčín - centrum pôrodnej asistencie. Bez váhania.

luliu
11. nov 2024

Antolská, Kramáre sú naozaj super

ronie338
11. nov 2024

Antolská. Ak by som rodila v ba jedine tam. Sestra tam rodila staršiu, kamoška na Kramároch 2x, prvý prirodzený a skoro zomreli obaja, ona krvacala, dieťa ťahali kliešťami a ešte do nej zasili tampón. Druhé mala plánovanú SC. A šla tam lebo tam ma známu. Ružinov ani keby mi platili. Co tam rodili každá nadáva.

lucia245
11. nov 2024

Ak žiješ v BA tak ešte Hainburg je možnosť. Pôrodniciam v Bratislave sa vyhnúť oblúkom - tam o prirodzenom pôrode netušia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre