Ahojte. Prosim Vas co potrebujem k tomu,ked chcem ist rodit do uplne ineho mesta ? Nechcem rodit v tom v ktorom byvam. Potrebujem sa tam nejako dopredu prihlásiť ? Dakujem za odpovede 🙏
Hocikde mozes rodit, aj v zahranici. Je dobre tam ist aspon na 1 poradnu pred porodom, aby ta poznali a ty si poznala ich... ak je to moc daleko, na niektore poradne si kludne skoc aj do najblizsej nemocky. Co sledujem v CR, tak zeny idu niekedy rodit aj 400 km a prenajimaju si tam byt 🙆♀️ kam sme sa to dostali... je smutne, ze zena nenajde podporu, ktoru hlada, v kazdej porodnici. Poznam na vlastnej kozi. Tiez som sla do najblizsej a bola to chyba. Viem, ze sanitka by ma doviezla tam 🤦♀️
@natalala vobec nemusis, staci, ak tvoj gyn.je porodnik. Ja som bola v nemocnici len rodit obidva razy, obaja moji gynekologovia boli aj porodnici. A nik neriesil ani sa ma nepytal, kam pojdem rodit. Ale ano, s tou sanitkou je to tak, nech sa deje cokolvek, sanitka berie do najblizsej nemocnie
Všetkým ďakujem za odpovede 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@marienna nie, rodit mozes kde chces. Aj keby si mala vybratu a dohodnutu porodnicu/porodnika, kludne to mozes zmenit na poslednu chvilu. Zeny chodia rodit aj do ciech 😊