Ahojte dievčatá, mám termín 21.10.. Maličký sa nám ešte neotočil a s lekárom sme sa dohodli, že by bol dobrý cisársky rez vzhľadom aj na to, že teraz mám problém aj chodiť (bolí ma pravá noha v priehlavku a nedá sa mi na ňu došlapovať). Mám pred sebou ťažké rozhodnutie vybrať si pôrodnicu. Môj lekár mi odporúča TN, ale z toho čo sa ku mne dostáva sa bojím a zvažujem PN. Troška sa obávam aj toho ako môj lekár vezme to, že by som si vybrala PN. Dievčatá neviete mi napísať Vaše skúsenosti PN a TN? Ďakujem Vám veľmi pekne
@veri23 na fb je skupina recenzie na porodnice a tam ich je dost
cisarsky si musis doriesit v porodnici v tvojom pripade a tvoj lekar rodi v TN ? ak nie tak by som sa rozhodovala len a len podla seba
@veri23 kamoska rodila v Trencine a velmi si chvalila..mozes si tam vraj vybrat aj polohu na rodenie a maju tam fajn primara..pocuvala som s nim aj podcasty o gynekologii a porodnictve a ma fajt super nazory, ktorymi sa tam porodnica riadi…ja kebyze chcem cestovat, tak rodim tam..aj moj gynekolog z Trnavy mi povedal, ze keby on moze poradit porodnicu tak na prvom mieste Trencin a za nim vraj Galanta, pripadne este BA…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@veri23 neuvazovala si napr nad vsetinom?ja som tam rodila,kludne ak chces mi napis spravu povedala by som viac info..