Viete mi poradiť dobrého gynekológa v Košiciach?

anusik2
11. aug 2011

hladam dobreho gynekologa v Košiciach, vie mi niekto poradit, odporučit?

lucytao
11. aug 2011

Doktor Hoppan stačí ťuknuť do netu mna pomohol veľmi nevedela som ostať tehotná 2 a pol roka dnes som vdaka nemu skoro v 6 mesiaci a pred tým som chodila k Janovskému strašný debil 3x som pri nom potratila potom som nevedela otehotnieť ale Hoppan má zázračné ruky je milí jemný všetko vysvetlí nič nezanedbá odhalil mi že som neovulovala preto som nevedela ostať tehotná poslal ma na hematologiu a tam mi prišli na to že mám zlú zrážanlivosť krvičky a preto som potrácala je super každy si ho chváli chodi k nemu aj veľa známych ľudí je super doporučujem

mexico_16
15. aug 2011

Dr. Matyi Richard na Postovej 😉

evulilik
15. aug 2011

Môj lekár je MUDr. Igor Sedliak gynekologicko-pôrodnícka ambulancia - a moje hodnotenie je že je veľmi dobrý lekár s ľudským prístupom.. ale tu najdeš aj ďalšie jeho hodnotenia http://www.nasilekari.sk/501/mudr-igor-sedliak/... 😉 🙂

marusjacika
15. aug 2011

Ja chodim k MUDr. Janke Mikulovej (sidli na Panelovej ulici) a neviem si ju vynachvalit. Myslim, ze aj niekde tu na konikovi sa o nej pisu referencie.

katkapapacova
16. aug 2011

ahoj,dr.Jozef Janovsky. Hlavna ulica 68,v budove skoly ludovych umeni,je super lekar, ja som s nim velmi spokojna

moncicip
16. aug 2011

Mudr.Ján Adam na poliklinike v novej nemocnici.

eviq
16. aug 2011

Ja som chodila k dr. Igorovi Sedliakovi a okrem toho, že kasíroval neskutočné poplatky aj za úkony, ktoré zo zákona hradí poisťovňa, napríklad preventívna prehliadka, mi nepomohol vôbec. Za inkasované peniaze zásadne nevystavoval bločky. Dokonca od neho hromadne začali odchádzať ľudia. Ja chodím k dr. Nevickej + dr. Toporcerovej do CAR, ale chvály som počula aj na dr. Hredzáka a tiež Hoppana.U mojich terajších lekáriek som za rovnaké vyšetrenia a úkony, ako mi robil Sedliak, neplatila ani cent.

poleva
16. aug 2011

prenatálne centrum,u muránskej a dankovčíka,pri železničnej nemocnici
krásne,čisto,ochotní,3D/4D usg všetko pod jednou strechou

katca22
15. máj 2013

sedliak - nemohla som urobiť lepši než od neho odísť...

alohim
15. máj 2013

Chodila som k Dr. Muránskej, ona bola ok, no niekedy sa dosť plašila a bola strohá, majú už dosť pacientov, vždy je tam plnka a ich sestrička nie je vždy veľmi príjemná. Teraz chodím do Myslavy - Dr. Janovský&Juhás, vraj sú fajn lekári, vybavenie majú super a mám to z kvp blízko, sestrička je pomalšia no všetky výsledky mi prešla a čo chýbalo porobila odbery, je fajn, o týždeň idem na usg a poradňu, tak som zvedavá na lekárov... A super je Dr. Murín (poznám ho z Novej nemocnice), otvoril si ambulanciu na Ťahanovciach. Taktiež Dr. Frívaldská a Melichová sú dobré lekárky - hovorím zo skúseností známych.

mata266
31. jan 2016

páni eviq úplne s vami súhlasím Igor Sedlák je totálne neschopní lekár , Keď k nemu idete raz rok tak ho zeny vychvaľujú ale ak sa vyskytne nie jaky problém tak dava od toho ruky preč a nič nerieši a sa zľakne ,Pravda je fakt ze od neho utekajú zeny, Jeho práca nezodpovedá k tomu co pýta za úkony,Bol aj na súde za nedbanlivosť tehotnej ženy .

penelope10
2. aug 2016

Dr. Matyi Richard vybera peniaze za všetko mnohe veci bez schválenia VUC.
bez daňového dokladu. Doporučujem NEPLATIŤ už nič.

Všetko ho otravuje, o sestričke nehovorím furiozne správanie, konflikty s lekarom,

doloresmk
2. aug 2016

Dr. Molokáč je veľmi zlatý, v novej nemocnici

talia343
25. okt 2016

Chcem vyjadriť veľkú vďaku pánovi doktorovi Knopovi, Takto vyzerá lekár, ktorý môže s najväčšou hrdosťou nosiť titul MUDr. Lekár s obrovskou zodpovednosťou voči pacientom, ktorý nič nepodcení, pretože je vidieť, že mu na pacientoch naozaj záleží. Pán doktor Knop nie je len lekárom, ale predovšetkým človekom s veľkým srdcom, ktorého si veľmi vážim. Aj touto cestou by som sa doktorovi Knopovi chcela z celého srdca úprimne poďakovať a vyjadriť mu hlbokú úctu, obdiv a vďaku za profesionálne riešenie mojich akútnych gynekologických problémov a za jeho empatiu, zodpovedný a ľudský prístup. Roky praxe z neho urobili vynikajúceho diagnostika, na ktorého sú jeho pacienti právom hrdí.

ksbinka
25. okt 2016

@talia343 Super 🙂 a kde ordinuje prosim Ta?

dievcatko8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenky
26. okt 2016

@ksbinka dr.Knop ma ambulanciu na Mlynskej ulici spolu s dr.Jurcovou ona je tam vacsinu casu a doktor chodi poobede na usg. Taktiez odporucam ich ambulanciu. Dr.Knop ale chodi k porodom do Novej nemocnice, kde som uz nechcela rodit. Tak som sa rozhodla pre Staru nemocnicu a dr.Krausa mladsieho neviem si ho do dnesneho dna vynachvalit. Odniesla som si nadherne pocity aj zazitok. Odporucam taktiez jeden uzastny lekar.

zuzankapupavka
26. okt 2016

za mna jednoznačne Alžbetina 55, Pavol Rozprávka 🙂 nevymenila by som za nič

talia343
26. okt 2016

@alenky Dr. Krausa poznam tiez, osetroval ma raz na urgentnom gynekologickom prijme v Starej nemocnici. Naozaj aj on je velmi prijemny doktor.

sofiaj12323
11. okt 2021

@evulilik taktiež môžem odporučiť všetkými desiatimi 🙂 chodím tam uz od 3 rokov, cize dokopy 22 rokov a nemenila by som ho. Niekoho by mohli odradiť ceny, platí sa tam skoro za všetko, čo u iných lekárov, nie súkromných je to bez poplatku. Pán doktor je súkromný lekár, čiže treba počítať s tým, že sa tam platí za rôzne výkony. No myslím si, že ak Vám ide o lekára odborníka s ľudským prístupom tak sa na tie peniaze nepozerate.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre