Ahojte mamičky, chcela som sa spýtať, aké máte skúsenosti s Dr. Štefánikovou??? Sekcia prebehla bez problémov?
Ahoj mne rodila syna bez problemov.Kamoske robila 2x sekcie zo zdrav.dovodov a tiez ju chvalila a ked bude mat tretie tak znova chce ju.
@minnie30
@danielita111 ja som chcela Dr. Vargu ale on ako pôrodník v TT skončil a budúci týždeň by som už mala rodiť, tak teraz mi gynekolog vybavuje ju... tak zháňam ohlasy 🙂
Mudr. Stefanikova - neni problem. Mne rodila syna , nie sekciou ale prirodzene a bolo vsetko ok.
doktorka Stefanikova je uzasna, citliva, ludska, mila, ustretova, a velmi prijemna osoba. Samozrejme, vynikajuca odbornicka!!! Aj keby ste sa stokrat pytali, odpovie vam na vsetko, poradi, pomoze. Bola pri mojich dvoch porodoch. Aj vdaka nej to boli krasne porody. Skutocne super doktorka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@grejci1 ahoj, ja som mala dr.Štefánikovú aj s primárom , všetko prebehlo bez problémov 😉