Ahojte, neviete prosim vas, ci je mozne rodit po sekcii normalne vaginalne? Ci mozem dostat aj epidural, ked budem chciet a este ci si mozem porod naplanovat? Sekcia bola z dovodu KP
@mary39 normalne mozes rodiť prirodzene aj po sekcii. Kamoska prave tak rodila. Prve mala 2r dozadu sekciu a teraz prirodzene....
Ahoj, ja som rodila po sekcii prirodzene. Rozdiel bol dva roky. Nemala som ani epidural a ani oxytocin. Porod super rychlo, dovolila som im nadstrih. Takze isto sa to da.
Da sa to aj ja poznam take pripady...len co viem nesmie sa davat epidural, lebo ty tam mas uy jazvu po sekcii a ty musis vnimat bolest intenzivne keby doslo k niecomu zavažnemu aby vedeli hned reagovat.
Mne dr. vravel, že do dvoch rokov. Ty si už za vodou. Ja som mala rozdiel 6 a pol roka. Prvý bol sc a druhý prirodzený. Bol rýchly a bez epidurálu, ktorý som samozrejme mala dohodnutý. No nestíhali.
Moja znama mala prvy cisarsky a o dva roky porodila normalne, jazvu sledovali pocas pôrodu aj sonom, a teraz rodila tretie tiez prirodzene.Ja som mala tiez prvy cisarsky(maly sa nepodaval dole),ale skoro som po nom znova otehotnela tak mi nedovolili normalny, a minuly rok som rodila uz 5-te cisarskym ...
Ale ty mas dost velky rozdiel, tak treba skusit 🙂
ja som porodila 3 deti vaginalne po prvom cisarskom, cisarsky bol pre deflexnu polohu, tvarou.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@mary39 ahoj, počula som, že je to možné...niečo som k tomu našla https://www.babyweb.sk/vaginalny-porod-po-predc...