Trnavská pôrodnica. Zapožičiavajú odsávačku?

dadula0
26. júl 2011

Ahojte mamičky... Chcem sa spytať pár otázočiek? Mám plánovaný pôrod na 28.júla 2011 a idem cisarským rezom, bábätko mi váži 3200g od poslednej návštevy v poradni a čí budem mať môcť u seba svoje bábätko a čí zapožičiavajú odsávačku? A čo je dobré jesť popri kojeniu aby som mala veľa materského mliečka? A kolko sa leží v nemocnici na šestnedelnom oddelení s bábätkom, keby som ho mala pri sebe? Som druhorodička... no prvé tehotenstvo a čo sa týka mojho prvého dieťaťa som to mala iné. Síce porodila som aj moje prvé dieťatko v Trnave tiež cisarským rezom, ale na 4 deň ma prepustili domov a moja dcérka tam ešte mesiac bola kedže sa narodila predčasne 1850g tak som sa pytala pre mamičky na izbu, ktoré mi poradili na novorodeneckom oddelení. Taktiež sa chcem spytať čí smiem mať svoj cumlík pre svojho pokladíka? Minule som nemohla.

velvet26
26. júl 2011

babo budes mat moct u seba od prveho dna, odsavacku ti pozicaju, ja som ale mala svoju a velmi mi pomohla, lebo sa mi mala nevedela dobre prisat, tak som si s nou povytiahla bradavku a islo to potom..v porodnici som bola 4 dni a cumlik mozes bez problemov zobrat svoj.. 🙂 zober si aj podlozky na postel, lebo budes krvacat a ked ma dali na izbu hned sa pytala sanitarka, ze ci mam podlozku..vela stastia a rychly porod ti zelam 🙂

renette
26. júl 2011

Ja som obidve deti rodila v TT sekciou a pri oboch ma prvu noc nechali vyspat, potom som ich uz mala pri sebe. Odsavacku som mala svoju, aj cumliky. Aj ked prvej som cumlik neplanovala dat, na novorodeneckom jej ho dali, tak som jej potom dala svoj, co sme dostali v klinik boxe. Pozicali nam aj monitor dychu. My sme si ho vtedy pytali, ale myslim, ze teraz ho uz davaju kazdemu. Drzim palce, papa.

suzieqiu
26. júl 2011

Ja som rodila pred rokom cisarskym. Babatko dostanes najskor na druhy den.Ja som dostala malu az na treti den. Zalezi od toho ako sa budes citit ty a aj babatko. Dudlik mozes mat svoj, aj svoje oblecko a odsavacku si radsej zober. Mne pomohla pri kojeni vybublinkovana vinea a hlavne babatko prikladaj co najcastejsie. Prajem vsetko dobre. 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre