Baby, čo hovoríte na trenčiansku pôrodnicu? Blíži sa mi termín pôrodu a zatiaľ čo som bola hospitalizovaná alebo na pohotovosti, bavili sa so mnou ako s handrou. Hlavne by ma zaujímal názor na doktorov Hlavacika a Dibaka. Ďakujem
Pani doktorku Zboray som zažila 2x na pohotovosti. Prvý krát bola príjemná ako mráz za nechtami (asi mala zlý deň) a druhý krát v pohode, zlatá, milá. Doktora Halvačika som zažila na vyšetrení v Cegyse - nemastný, neslaný, to isté na vizitách a pri prepúšťaní. Doktor Dibák ... prišla som na konzuláciu pre zlé výsledky krvi. Krv sa neriešila riešili dva týždne starú záležitosť čo sa.už ani nepotvrdilo, robil si posmech so mňa a domov ma poslali s ešte horšími výsledkami. O týždeň som sa tam vrátila s novými výsledkami a hlásiť sa na poradňu a zas som nič nevyriešila. Minulý týždeň som sa bola opäť hlásiť na poradňu a dostala som sa po recepciu. Ja sa len bojím, že s takýmto prístupom porodím na ulici, lebo si zas niečo nájdu prečo ma nevezmu
tak to ma mrzí, že majú takýto prístup, ja som chodila len do potermínovej poradne a tam bol zase doktor Antal
@virpivirpi ja som bola spokojna, pol roka dozadu. Ale mna debilne reci nerozhadzu, usmejem sa a robim po svojom. Za tehu som bola raz pohotovost, tyzden hospitalizacia a porod. Lekara som nemala zazmluvneneho. Bez liekov, nastrihu, prirodzene, nikto mi nic netlacil, maly nonstop so mnou. To ze obcas sa mihla horsia sestra alebo doktor pablb...nuz aj taki chodia po zemi.
Len si mena nepamatam...
Ja som.rodila pri Dibakovi, vela som sa nasmiala, pre mna je on moja srdcovka. Akurat si musis stat za svojim ak.mas priania.k porodu,ale to u kazdeho. Druhy porod viedla Meciarova a tiez fajn.
Ja som urcite za porod inde ako v Trencine. Vela známych malo len zle skusenosti dokonca jedna ma postihnuteho chlapca len preto lebo ju nechali riadne vytrapit ako by mali urobit cisarsky... Pokazilo by im to zrejme cisielka, radsej sa budu prezentovat ako najlepsia porodnica koli najmensiemu poctu cisarskych a ohrozia dieta... Viac kladou som uz pocula na Banovce a tam sa aj chystame. Uvidime.. Tolko len moj nazor 🙂
Ja som rodila skoro pred rokom a rodil ma dr.Antal, velmi zlaty bol a velmi pomahal.Prveho syna mi rodil wallenfels skororo pred 12 rokmi a tiez velmi fajn, oba porody do 5 hodin a druhy som uz nevladala a chcela som epidural ale odhovoril ma, ze to ide pekne a ze sa to spomali a mal pravdu, potom to ozaj isli uz rychlo a presne naobed 12.00 sa narodil nas syn, ja som.velmi spokojna s TN bola😊
@monika_nm wallenfels už tam dávno nie je, ale má svoju ordináciu v Žiline a je skvelý. To si mala šťastie 🙂, škoda ho, ja som obe tehotenstva chodila k nemu až do Žiliny 🙂 je super
@jessennykvet viem on tam uz roky nie je, on chcel ist do tej cirkevnej ambulancie.Ja som.ho mala a bola som spokojna aj ked on bol nakloneny , ze vsetko prirodzene, cize nic co by ti uahcilo od bolesti, on chcel tak prirodzene, ale tak sestricky mi dali a bolo to ok a pri prvom som mala aj nastrih ale kukali ked som bola na pohotovosti v ba, neverili, ze som kratko pred tym rodila, on, ze musim vam to urobit krasne kvoli manzelovi, nech sa mu pacite, som.skoro odpadla, som bola ako u super krajcirky😆
Tak odporucam ist do Banoviec, ja som sice rodila 2x v TN, porody aj pristup personalu bol v pohode, ale ak nemate naponahlo, tak lepsi pristup je v Banovciach. Ale kamoska v TN napriklad velmi zle skusenosti, porodila v 30 tyzdni, nechceli jej verit ze rodi, ze jej odtiekla plodova voda, ani nestihli dat kortikoidy na vyvin plucok a to tam bola viac dni.. dalsiu kamosku ZTPkarku s diagnozou DMO prehovarali, aby nerodila cisarskym, ale myslim, ze skor je podstatnejsie ako sa chovaju k detickam na novorodeneckom, predsalen my dospeli zvladneme vselico. Dieta si nechat stale na izbe u seba.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som bola maximálne spokojná, počas tehotenstva som bola 2x hospitalizovaná a bola som aj dole na pohotovosti ale vždy to bola dobrá komunikácia aj jednanie, s týmito dvomi lekármi som osobne neriešila nič, počas tehotenstva chodil po izbách doktor Gajdošík a ten všetko vysvetlil aj navyše keď som sa pýtala, a čo sa týka pôrodu tak ma prijímal doktor Antal a to bolo ok ale rodiť mi pomáhal doktor Gaman a bolo to super, mala som komplikácie aj pri pôrode a tiež všetko vysvetľoval a zaujímal sa čo sa deje hádam každú polhodinku, na pohotovosti som vždy narazila na Gajošíka, Antala alebo doktorku Zboray, vždy vysvetlili a aj jednanie bolo dobré