Ahojte, chcela som sa ísť pred pôrodom pozrieť do nemocnice, ale keďže mi gynekológ zakázal aj chodiť, nemám šancu... (pokiaľ nechcem predčasne porodiť ☹ )
Preto by ma zaujímalo, ako mám postupovať... To normálne keď ma chytia bolesti mám zobrať tašku a ísť do pôrodnice, alebo mám najskôr zavolať, že plánujem rodiť v ich nemocnici??? Nebude nejaký problém, keď sa tam jedného dňa len tak zjavím, že idem rodiť???
Ja som sa len tak ukázala, že rodím a bolo 😀
A bolo to dávno? alebo niekedy teraz???
tiez som rodila v LV, asi 2 tyzdne pred porodom som tam bola, hlavne kvoli svojej zedavosti - kedze som len matne tusila kde to je, hlavne som si chcela byt ista, ze tam potrafim. Na prijme vtedy mali klud, bola tam taka mila starsia sestricka, ked som jej vysvetlila preco som prisla, dala mi papier so zoznamom veci, co si treba priniest, ponukla, ze sa mozem ist pozriet aj na oddelenie - nesla som, lebo som bola rada ze sedim a ledva fucim 😀
Ahoj, ja som rodila v januári a aj ja som isla len rodit 🙂
dakujem vam 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@mamina1234 Nie, netreba sa tam ukázať, ani volať. Keď začneš rodiť proste tam pôjdeš. Inak je to ak chceš konkrétneho pôrodníka. Vtedy je potrebné sa s ním dohodnúť vopred.