Súkromná gynekologická ambulancia Viktor Kráľ na Teslovej

lu7
14. aug 2013

Ahojte, máte niektorá konkrétnu skúsenosť s novou ambulanciou Viktora Kráľa na Teslovej v Bratislave? Našla som totiž viacero diskusií, ale kedže aj jeho otec je gynekológ, tak mi nie je jasné, ktoré príspevky sa týkajú jeho otca a ktoré Viktora Kráľa ml. Našla som aj niekoľko negatívnych reakcií, preto by ma zaujímal názor na Viktora Kráľa z Teslovej. Ďakujem.

zuziniki
7. okt 2013

Prosím aj ja by som chcela vedieť názor na gynekológa s týmto menom, avšak s ordináciou v PROCARE v Centráli v Bratislave. Jedná sa o toho istého ako na Teslovej? Ďakujem.

lucka1258
17. okt 2013

Ahoj, ja som k nemu chodila do Serede, ale vonkoncom neodporúčam, neľudský, protivný a hlavne bezcitný, vždy to bolo utrpenie k nemu ísť. Teraz chodím k lekárovi do GA a ani neviem, že som uňho bola...

gonta
17. okt 2013

Ja k nemu chodim do ProCare v Central, ale nic moc. Vysetruje rychlo, bez vacsieho zaujmu, nechce ukazat dieta na utz, (navela po frflani ze vsak co tam chcem vidiet) musim mu pripominat niektore vysetrenia (glukozovy test, test na protilatky🙂, komunikacia o nicom. Vzhladom na to ze ProCare sa tvari ako"nadstandart" (poplatky), je neprijemny, mam pocit ze ho to nebavi. Doporucujem doktora Hruzika. Jeho pristup je podstatne prijemnejsi. Skoda za sa Medifera zlucila s ProCare.

zuzska13
16. dec 2013

Absolutne neodporucam, zobral ma ako urgent a kedze som sa na internete docitala, ze s problemom co som mala mam ist ku gynekologovi tak po prichode do ambulancie zacalo divadlo. Ako prve zacal posmeskami, ze on nieje kozny, ze s cim to sem vobec chodim, zacal mi davat latinske porekadla a rozpraval sa so mnou ako s primitivom...neodporucam! Neprijemny, neludsky pristup a hlavne namyslene spravanie.

diania567
6. apr 2014

mám inú skúsenosť a to už 20 rokov porodil mi dve krásne deti s vysokou odbornosťou a prístupom a nie obyčajne pôrody,mojej mamičke do slova zachránil život keď jej v hodine dvanástej našiel hrčku v prsníku ,možno má iný prístup navonok a neusmieva sa hneď a zbytocne ale s odbornosťou je na urovni tych najlepších lekárov ..nechápem vaše pripomienky ja som lekárka a viem to posúdiť vrele odporucam kazdej

sjuzan77
6. apr 2014

Osobnu skusenost s nim nemam, ale moja mama k nemu patrila a prosila ma, nech jej najdem niekoho ineho, stacilo mi, ked mi rozpravala ako jedna s pacientkami, tiez spominala tu neludskost, neochotu a drzost, vraj sa ho aj bala nieco opytat 😒

dnalorik
16. jún 2014

NEODPORÚČAM tohto lekára..za všetko berie peniaze, nevystaví Vám ani potvrdenku za to, že peniaze vzal a na PN Vás nevypíše, pretože citujem,,za všetkým sú peniaze,,..radšej od neho utekajte čím skôr, tým lepšie..Je arogantný, nepríjemný, náladový a vždy na niečo zabuden ako on, tak aj jeho sestrička..KATASTROFA!!!

klaudia93o
8. okt 2018

Chodila som k tomuto doktorovi aj keď som nebola a aj keď som bola tehotná... Na stránke má napísané, že objednáva na presný čas zadarmo, áno aj vás zadarmo objedná no na ten istý čas objedná aj ďalšie tri- štyri ženy, čiže v ambulancii si počkáte minimálne hodinu až dve... Keď som nebola, všetko bolo v poriadku, no ako náhle som otehotnela, jeho prístup sa veľmi zmenil, bol arogantný, nikdy nič nepovedal, bral mamičky ako na bežiacom páse, na každej návšteve vám robí pol minútové sono, ku ktorému vám tiež nič nepovie len si vypýta 20€. Nebodaj sa niečo opovazite spýtať a katastrofa je na svete... Veľmi arogantný prístup, všetci ostatní lekári sú podľa neho zlí, neodborni a rypu sa do jeho práce... bohužiaľ aj ja som už videla vybehnúť z jeho ambulancie uplakanu tehotnú ženu... Ja som človek, ktorý si takéto veci neberie k srdcu ale toto je už moc... NEODPORÚČAM !!!

nikyha
15. okt 2019

Neviem či je táto diskusia o tom istom pánovi doktorovi, no moja skúsenosť s pánom doktorom bola veľmi dobrá, bol milý a ľudský a všetko mi ochotne vysvetlil. Ja by som ho rozhodne odporúčila!

klaudia93o
15. okt 2019

@zuzska13 ku mne sa presne takto isto správal, keď som prišla so zapálenými prsníkmi z dojčenia a posmešne poznamenal, že on s tým nič nemá, že mám ísť za laktacnou poradkynou, primitiv...

klaudia93o
15. okt 2019

@nikyha ak nie ste tehotná, veľa vecí to vysvetľuje, a ak aj náhodou ste, tak len počkajte, to príde, ukáže vám pravú tvár, čistá faloš, ak chcete riskovať svoje zdravie, tak kľudne uňho zostaňte 😉

gejb
17. mar 2022

@klaudia93o Už sa to zvýšilo na 50€. Vopred sa to ale nedozvieš, až keď si obutá už vo dverách dostaneš do ruky faktúru...otras...

mausi42
26. okt 2022

Pokusim sa s odstupom casu napisat velmi vecne, aku skusenost mam. K dr. Kralovi som chodila na preventivky. Kedze o nic neslo, neriesila som ani pristup ani nic. Minuly rok som otehotnela. Prisla som ze mam pozitivny test. Uz pri tom ma pan dr. poopravoval, ze test nic neznamena. Nechcela som aby mi robil preventivku kym nepozrie, ci som tehotna. On ale napriek tomu spravil ster. Citila som sa uplne nerespektovana. Potom samozrejme na sone zistil, ze som v tom. Na druhej prehliadke sa zistilo ze cakam dvojcata. Do cca 5 mesiaca som brala kontroly ako idu. Ale ked mi napriek tomu ze som mala chodit uz kazde dva tyzdne dal termin az o 5 tyzdnov, zacala som mat zly pocit. A to uz druhy plos zaostaval v raste. Rozhodla som sa ist k prof. Zahumenskemu. Tam sa hned zistilo ze je vazna rastova restrikcia. O tri tyzdne som uz lezala na Antolskej. A dalsie dva tyzdne na to som mala planovanu sekciu,lebo sa mensiemu plodu zhorsil uz aj diastolicky tlak. Takze, mudr kral cely cas nemeral prietoky, napriek restriktivnu rastu. Namiesto toho ma poucal o trivialnych veciach. Nebyt mojej intuicie, mohla som prist o obe deticky. Porodila som nakoniec v 31 tt plus 6 a male dievcatka pobudli dva mesiace v inkubatore. Vdaka patri skvelym odbornikom v Ruzinove a na Antolskej. Na dr Krala chcem zabudnut. Ani pre kartu som si uz nebola. Pevne verim ze nikoho dalsieho takto neohrozi.

morgy42
11. nov 2022

Popísalo sa veľa negatívneho na p. doktora a rada by som doložila to svoje. Keď som nebola tehotná, človek tie preventívky tak nejako prežil, že počuje z čakárne všetko, to neriešil, dnes sa platí u pomaly každého lekára, tiež to človek nejako prekusne. Ale potom, čo mi kruto a bezcitne počas vyšetrenia oznámil "hm, to vyzerá na potrat" a poslal ma domov, nech prídem o týždeň, nezodpovedal otázky, to bola posledná kvapka. Nie som citlivka, ale toto ma zložilo. Muž nechápal, ako som mohla odtiaľ vyjsť do 5 minút s takou diagnózou a nič k tomu viac nevedieť. Ešte v ten deň som odtiaľ odišla.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre