Stará verzus nová nemocnica v Prešove

alena68
15. feb 2016

Ahojte buduce mamicky.V maji mam termin porodu a uz sa pomaly rozhodujem kde rodit, vlastne este presne neviem v ktorej porodnici.Preto by som chcela vediet resp.poznat nazor na staru a novu porodnicu.Dakujem vsetkym

jaannkkaa
15. feb 2016

Ja som rodila aj v jednej aj v druhej nemocnici a keby ze si mam vybrat do tretice tak idem opat do monobloku..... 😉

qidko
15. feb 2016

@alena68 Dvakrat som rodila v starej no v aprili bude rok co som tam chodila na navstevy a bola som sklamana 6 mamicky na izbe 5 z nich mali deticky pri sebe ta 6 o babetko prisla bola som sokovana ze nechaju spolu mamicku co prisla o babo ved to je neludske a psychika v prdeli cely cas len plakala a pocula som ze sestricka si odskocila v pracovnej dobe na sv.omsu lebo bol prikazany sviatok tak urcite by som volila monoblok a v starej zrusili JIS takze velky rozdiel asi nebude

limetka69
15. feb 2016

Ja som z Prešova a rozhodla som sa pre Bardejov. Tretia naj porodnica na Slovensku. Nie je o com. 🙂

alena68
autor
16. feb 2016

Dakujem pekne za nazory,tiez som radsje za novu.
Limetka kvoli 4 dnom ci kolkym stravenych v nemocnici urcite nebudem lietat mimo presov.Ono je pekne ze je tretia naj ale ked ta chytia kontrakcie tak to uz ani do toho Bj nestihnes.A to som tiez chcela ist do Krompach ale nestoji mi zato stresovat seba aj manzela v aute celu cestu kym dojdem do tretej najlepsej porodnici. A mesiac pred porodom kazdy tyzden chodit do Bj dakujem pekne.To je moj nazor.

jarka1223
17. feb 2016

@alena68 presne takto uvažujem aj ja...lebo veľa ľudí ma prehovára na bardejov, ale keď si spomeniem na prvý pôrod že som ledva došla do Prešova (lebo som 20 km od) tak si neviem predstaviť že ešte z prešova by som mala cestovať do Bardejova....aj keď teraz sa trochu bojím keď odišlo toľko sestričiek, že ako to bude v prešovskej nemomcnici, konkrétne v monobloku, lebo mám termín začiatkom apríla

merien259
18. feb 2016

@alena68 ahoj ja som rodila v novej a plánujem aj tentokrát bola som spokojná

nelka13
19. feb 2016

Ahoj ja som rodila pred 17mes v starej cr. Boka som spokojna ako s lekarmi tak aj s pristupom sestriciek o tyzden ma to caka znova tak dam vediet ako sme dopadli sestriciek je menej ale funguju

1234lubka
19. feb 2016

@limetka69 ani najlepsia porodnica na.svete ti nezaruci ze budes mat dobry porod. Aj v Bj ako vsade inde sa robia kiksy, vsade su "len" ludia. Ale ak mas.s toho dobry.pocit kludne. Ja som v presove v monobloku nemala najmensi problem...porodila, o 4 dni isla domov.

limetka69
19. feb 2016

@1234lubka ja som nic take nevravela. 🙂 riadim sa radami mamiciek, ktore rodili aj tam, aj tam. 🙂

1234lubka
19. feb 2016

@limetka69 ved ja len konstatujem 🙂 svoj nazor, kazdy nech idekde chce, pre pokoj v dusi 🙂

saro
3. okt 2016

Ja som rodila 2x v novej monoblok a to prvýkrát 1997 a 2011 bola som spokojná všetci boli super

alena68
autor
4. okt 2016

No dievcata tak ja uz som 5 mesiacov po porode a dopadla som nakoniec tak ze ma museli hospitalizovat,lezala som mesiac v monobloku a bola tam celkom sranda ked som bola ako cakatelka,vela som zien som spoznala,vela sa pri mne ich premlelo.Sestricky super lekari super,no ten moj porod ach jej a po nom tiez,no to vsetko asi preto ze uz toho bolo na mna vela...No odporucam vrelo dr.SIMU najlepsi porodnik.Nakolko som lezala tak dlho mala som moznost okukat dozvediet sa ktory aky je.No top je spominany dr.Sima

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre