Stará pôrodnica v Prešove a jej vybavenie

anickamalicka
9. jan 2015

Ahoj, prosim vas o presovskych porodniciach je tu mnozstvo tem a mam ich vsetky precitane, ale vsetko je skor take neaktualne, potrebovala by som aktualnejsie iformacie o Starej porodnici v Presove (popripade aj o novej). Mna hlavne zaujima pristup lekarov a sestriciek aky je teraz, lebo vsetko sa meni a tak by som poprosila ak by ste napisali aj take hlave ktore ste rodili len teraz nedavno, mna to uz caka o tyzden. A hrozne by som chcela vediet ako je to s kupelnou, vycitala som ze je tam spolocne wc a sprchy ale ze su spinave a nesu tam zavesy to ako bolo myslene ze ak sa budem sprchovat este na mna bude aj niekto vidiet ? Bolo to uz v starsej diskusii preto chcem vediet ako je to teraz, prosim va ozvite sa 🙂 prajem krasny dnicek vsetkym 🙂

elkey
11. jan 2015

ahoj, rodila som tam sice pred takmer 17timi mesiacmi, bolo to v pohode, nie katastrofalne, aj v juny sa tam chystam ist, ale ak ti mozem poradit, skus sa na aktualne veci opytat v tejto skupinke: https://www.modrykonik.sk/group/6502/ 🙂 drzim palce, aby si nasla odpovede na svoje otazky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre