Stará pôrodnica v Prešove

lucianna32
19. júl 2013

Chcem sa podelit o skusenosti s mojim porodom...to ze som lezala na pôrodnici 12dni pred porodom sam prezivala velmi tazko ☹ale pristup sestriciek na odd.bol fantasticky.Velmi si vazim ich pracu lebo sama som zdravotna sestra a viem aka to je tazka praca...vsetky sestricky boli ku mne mile,laskave.Az prisiel den na ktory som tak dlho cakala.Samotny porod kt.bol sponanny prebehol velmi rychlo aj vdaka pôrodnej asistentke p.Sukovskej-klobuk dole a jedno velke Dakujem!A moje Dakujem patri aj primarke Mudr.Horanskej .Nemozem zabudnut podakovat sa Mudr.Sucovej a Mudr.Sobotovej za ich ludsky pristup k pac.mile slova a niekedy aj usmev lieci🙂Ste mlade ale super doktorky a verim ze to dotiahnete velmi daleko...

doliva
19. júl 2013

@lucianna32 Ahoj takže v strarej je dobre?Mňa každy odovára ale už sa pre ňu rozhodla,takže je tam v pohode?

lucianna32
autor
20. júl 2013

ano urcite je...ja som pred 4r.rodila na starej dcerku a povedala som ze aj druhe budem rodit na starej...a zabudla som povedat ze aj sestricky na novorod.su velmi zlate nehovorim ze vsetky ale väcsina sestriciek si robi svoju robotu z laskou...poradia mamickam.Takze ja len odporucam rodit v starej...

doliva
20. júl 2013

@lucianna32 Bude stranda ked sa tam stretneme 😀

kusni
20. júl 2013

Ja som tam bola tiež velmi spokojna. 🙂

ninka31
30. aug 2013

ak mám porovnať monoblok a starú gynekológiu - tak komfortnejšie je v monobloku... (na izbe sú len 3 pacientky),
ale čo sa týka prístupu lekárov a sestričiek tak víťazí stará nemocnica.
Fakt super prístup lekárov - je to neporovnatelné (s nemocnicou v Humennom). Určite ak budem nabudúce tehotná - tak sa rozhodnem (aj napriek diaľke) pre Prešov.
Ja by som sa tiež chcela poďakovať MuDr. Sobotovej, Pochovi, Vagaskej, Horánskej za ich ľudskosť, profesionálnosť a odbornosť, ústretovosť a láskavosť a záchranu môjho života. 🙂

monikaaa135
2. dec 2013

Ja som rodila v septembri tohto roku. Neviem ako je to v monobloku, ale na starú pôrodnicu sa nemôžem sťažovať. Lekári, zdravotné sestry na šestonedelí i na novorodeneckom oddelení boli ok. Sem-tam sa našla výnimka, ale veď každý z nás má občas zlý deň. Rodila som cisarakom pod dohľadom MUDr. Kyselyho. Vďaka nemu malá žije a ja tiež. 😀 Neskutočný odborník a dobrý človek. Tím lekárov bol fajn a hlavne MUDr. Sucová vie bezbolestne vyberať stehy. 😎 Jedine negatívum je, že je to stará budova a nutne by potrebovala zrekonštruovať. A poviem vám, počas môjho pobytu, to tam praskalo vo švíkoch. 🙂

julinkaaa11
6. dec 2013

Ja som tu prave hospitalizovana a co sa tyka lekarov a sestriciek, mozem len a len potvrdit vase slova. som velmi spokojna s pristupom. Porod ma este len caka a prave to cakanie je najhorsie, ale zasa viem preco tu som- pre toho male drobceka, pre ktoreho by som ak by bolo nutne prelezala aj cele tehu. Ale sa to krati a ja verim, ze aj ja budem mat len dobre spomienky na porod. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre