Ahojte 🙂 Chcela by som sa opýtať tých mamín čo rodili v pôrodnici v Nových Zámkoch či je možné rodiť aj v inej polohe ako klasicky na chrbte. Za každú odpoveď budem vďačná
Možno píšem skoro ale rada by som bola informovaná keďže pôrod na chrbte v lahu sa mi vôbec nepozdáva a ani mi nepríde prirodzení, potom že väčšina mamičiek končì s nástrihom hrádze...
V NZ neviem o tom, ze by sa dalo rodit aj inak. Ja som rodila obe deti klasicky leziac na chrbte.
Podla mna ta hradza sa ti natrhne tak ci tak. Jedine, ze by ti ju vcas prestrihli. U mna ani raz nestihli prestrihnut. Alebo cisarsky....
v prvom rade do NZ rodiť nechoď ! Sú tam mladí doktori s málo skúsenosťami a vďaka im som strávila 20 dní v nemocnici pretože ma hospitalizovali že som na 4 cm otvorená a nasledovali dni keď so mnou nič nerobili. Keby som si nepomohla všetkými prírodnými metodami aby som už porodila,ktovie dokedy by som tam bola. Po 7 dňoch som porodila a malý mal váhu 4kg,čo bolo vzhľadom na moju stavbu tela veľa,mala som ťažký pôrod a pochybili v tom,že mi neurobili cisársky.Následkom toho môjho syna oživovali a bol v inkubátore a nastali ďalšie ťažké situácie ktoré sme museli prežiť a celkovo som bola v nemocnici 20 dní. Žiadnej mamičke to neprajem čo sme si prežili a nebola som v tom čase jediná...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No zdá sa mi , že píšeš veľmi skoro.