Zdravím, chcem sa informovať či niektorá z vás ma skusenosti s pôrodnicou na vychodnom Slovensku, kde by mohol byť manžel počas sekcie v spinalnej anestézii. Napríklad Šaca, Krompachy, Vranov, a podobne lebo myslim ze Prešov určite nie. Ďakujem
@bria55 v starej lubovni je to dovolené pri spinalnsj anesteze a teraz som.sa dozvedela ze aj stará Pôrodnica v Prešove to už povoľuje
@bria55 Saca to uz zaviedla
V bardejove mi to bolo ponuknute
Stará Ľubovňa, vlastná skúsenosť 🙂
@susan12345 naozaj stará pôrodnica povoľuje? Leno 2022 som bola s prvykrat na spinal s dcerou a nedalo sa. Dakujem za info to si pozistujem este…. Len aby to ten covid neskomplikoval zase
@mirkakonik5 spytam sa len ze kolko sa zato plati nikde nemozem najst cennik :( inak mala si aj zazmluvneneho porodnika? Ďakujem
@bria55 chodím na predpôrodny kurz s po rodnou sestrou priamo zo starej porodnice a vravela ze konečne to spustili aj v Prešove ale len v starej zatiaľ
@bria55 prítomnosť manžela stojí 20€, a v starej Ľubovni sa nedajú zazmluvnit lekári pokiaľ viem 🙂 čo sa týka sekcie manžel pri mne sedel celý čas a keď malú položili na mňa hneď ju držal za ruku a mňa tiež 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
V Krompachoch áno, jedna laktacna co tam robí a som u nej bola ešte pred pôrodom ze ci nechcem tam rodiť ze by mohol byt aj partner pri mne ale ja som rodila v snv. Maju tam aj kadečo iné v Krompachoch, ak by sa mi chcelo cestovať asi by som šla tam ale ja som mala v celkovej tak mne to aj tak bolo na nič a bonding mali aj v snv. Ale dve sesternice tam rodili, síce prirodzene ale chválili si obe všetko