Ahojte. Má z vás niekto čerstvé skúsenosti s pôrodom v DS? Koho odporúčate k pôrodu? Aký máte názor na túto pôrodnicu? Je možné využiť aj vaňu počas kontrakcií? Rešpektujú pôrodný plán? Je tam kvalitná a nápomocná laktacná poradkyňa? Ďakujem za odpovede.
@kulumulu123 Ďakujem za odpoveď. A blahoželám 👶
Skuste pozriet aj Vyskov.
@skjatqo mate nejake skusenosti s vyskovom?
@klarka0002 dakujem porod mam stale pred sebou termin zac.januara ale v tom brne som Bola ozaj velmi prekvapena.... Neviem odkial si, my sme si tyzden pred a po termine zabezp.ubytko v brne nakolko to mam 180km a Nerada by som riskovala porod cestou niekde v zacpe... ale ak si v okoli ds najlepsie sa ist pozriet osobne... Bola som tam hospitaliz.na oddeleni rizik.teh.personal super len mi asi dost vadi ten pristup pri porode stylom takto to bolo a fungovalo posled.50r tak niet dovod cokolvek menit.... a uz vobec nechapem naco tam maju Tu vanu ked ju nemas sancu ani na chvilku pouzit... Ale to som ja kazdemu moze vyhovovat nieco uplne ine.. drzim palce pre spravne rozhodnutie ✊✊✊✊✊
@kulumulu123 Ďakujem. Som z okolia DS. Mam rovnako blízko BA aj DS takže sa rozhodujem medzi Antolskou a Dunajskou Stredou. Nerozumiem potom prečo ma DS na svojej stránke vypísané rôzne alternatívne možnosti ak to nie je pravda... Asi naozaj bude najlepšie pozrieť a informovať sa osobne 😊
@klarka0002 tak tomuto som nepochopila ani ja pytala som sa aj sestricky co mi porodnicu ukazovala a tiez som sa nedozvedela odpoved.... Prajem Vela stastia ☺ a hlavne zdrave 👶
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@klarka0002 ja som tam Bola na vyzvedy pred 3tyz. Nakolko ma caka porod coskoro a Tuto porodnicu som dost zvazovala... Vana tam sice je na nadstandsrtnom boxe ale udajne sa roky nepouziva a mozes vyuzit iba sprchu. Pred porodom zakaz jedenia mozes sa napit iba minim.mnozstvo vody tak 2-3 glgy.... Postel sice polohovatelna ale do finale klasika na chrbat hore nohy ziadne alternativy.... Preto som volila radsej Brno kde 1. Vana je know dispozicii na cely porod ak chces, 2. Mozes a dokonca ta nabadaju jest a pit pred porodom aby si mala energiu tlacit, 3. Rodit mozes v akejkolvek polohe to vyhovuje tebe kludne AJ na stojaka, 4. V pripade sekcie tam po celu dobu moze byt AJ tvoj doprovod na sale....... V brne som Bola min tyzden....