Skúsenosti s pôrodníkmi v Ilavskej nemocnici

zuzu3101
13. feb 2013

Ahoj.Chcem sa spýtať na vaše názory na pôrodnikov v Ilave,nakolko som tam rodila pred 5,5 rokmi a vtedy ma rodil primár a bola som veľmi spokojná...Viem,že je tam veľa nových,mladých doktorov,no ale ja takých,ktorí veľmi radi nastrihávajú..Dakujem

kompromis
23. feb 2013

@zuzu3101 Ahoj no ja som tam rodila minuly rok vo februari.a este pred styrmi rokmi vo februari.no takze stare porodne asistentky.sestricky pri porodoch mne sa teda vobec nepacili.asi cest dvom vynimkam.mlade doktorky pokial nemas problem tak ta zvladnu ak nejaky nastane tak nevedia reagovat.nastrih ta urcite neminie .ale to je podla toho ci by si sa neporanila ked tlacis babetko von .ale neboj sa ani nebudes vediet ked by to bolo nahodou treba.zalezi aj od toho ake je babetko velke pokial je to do troch kil tak mozno by to slo aj bez ale ak je to nad tri kila tak asi nie.ale to je len moj nazor.neboj zvladnes to 🙂 🙂 🙂

pavlechova
23. feb 2013

Ahoj, ja som rodila v Ilavlskej pôrodnici pred 4 mesiacmi . Rodila ma MUDr. Perecárova a musím povedať že je to hotový anjel. 🙂 🙂 🙂 . Pôrodnú asistentku som mala tiež super. Obom im ďakujem za veľmi ľudský prístup. Porodila som krásneho zdravého chlapčeka s váhou 4620 g a nastrihnutá som bola minimálne, Takže je to individuálne, Doktorka povedala že keby nebol taký veľký tak by ma ani nenastrihovali 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre