Ahojte, nenašla som aktuálnu tému, tak Vás chcem veľmi poprosiť, baby, čo ste rodili 2019, prípadne už aj 2020, ake je to tam? Zaujíma ma prístup lekárov, sestriciek, starostlivosť o babatko, mamicku...pocet WC, pocet lôžok na izbe...kazda info ma poteší...Dakujem !
Ja som sa stazovala na personal, hrozne spravanie sestier az na jednu vynimku. Aj babatku dali po starom vitamin K, boli z toho problemy u doktorky detskej potom, personal otrasne spravanie hrozné.
Ja som zazila taku skusenost, ktoru neprajem nikomu ... Nebudem rozpisovat, jedna velka katastrofa, pristup lekarky uplne na moralnom dne, a ze zena 🙈 100 lepsie rodit pri chlapovi ... Do dnes mam z toho zimomriavky ake tam je spravanie, keby mam troska chut sa natahovat dam to na urad pre dohlad, a to som sama zdr.sestra ...etika a moralka v NZ bod mrazu 🤮🤮🤮🤮🤮
@ladyelsa87 ja som pocula len dobre,nedavno tam rodili kamosky,jedna prirodzene a jedna sekciou a boli velmi spokojne,preto sa tam chystam aj ja z Nitry
@adika2112 ďakujem za pozitívnu správu 🙂
Ja som tiez rodila v Nz a mala som dobru skusenost, na izbe som mala babu z Nr ktora po prvom porode v Nr si radsej druhy zvolila v Nz..
Na izbe sme boli dve, sestricky na gynekologii aj sestonedeli boli v poho, ak si nedas nadstandard, tak Wc a sprcha su spolocne,hygiena dobra, porodnici su dobry: Matuska,Koprdova,Griygorik,Halmesova,Hladovcova..
@ladyelsa87 dam vediet kedze tak budem skor😊
@ladyelsa87 sice som rodila 2014 ale rodila by som tam kludne znova. A to mam aj nemocnicu blizsie. Kamoska rodila minuly rok a velmi spokojna bola. Maju tam top neonatologicke, takze ak by babo potrebovalo, bolo by tam v dobrych rukach.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.