Skúsenosti s pôrodnicou Nové Zámky

ladyelsa87
21. jan 2020

Ahojte, nenašla som aktuálnu tému, tak Vás chcem veľmi poprosiť, baby, čo ste rodili 2019, prípadne už aj 2020, ake je to tam? Zaujíma ma prístup lekárov, sestriciek, starostlivosť o babatko, mamicku...pocet WC, pocet lôžok na izbe...kazda info ma poteší...Dakujem !

dasa113113
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dasa113113
22. jan 2020

Ja som sa stazovala na personal, hrozne spravanie sestier az na jednu vynimku. Aj babatku dali po starom vitamin K, boli z toho problemy u doktorky detskej potom, personal otrasne spravanie hrozné.

era777
22. jan 2020

Ja som zazila taku skusenost, ktoru neprajem nikomu ... Nebudem rozpisovat, jedna velka katastrofa, pristup lekarky uplne na moralnom dne, a ze zena 🙈 100 lepsie rodit pri chlapovi ... Do dnes mam z toho zimomriavky ake tam je spravanie, keby mam troska chut sa natahovat dam to na urad pre dohlad, a to som sama zdr.sestra ...etika a moralka v NZ bod mrazu 🤮🤮🤮🤮🤮

adika2112
1. feb 2020

@ladyelsa87 ja som pocula len dobre,nedavno tam rodili kamosky,jedna prirodzene a jedna sekciou a boli velmi spokojne,preto sa tam chystam aj ja z Nitry

ladyelsa87
autor
1. feb 2020

@adika2112 ďakujem za pozitívnu správu 🙂

marika1165
5. feb 2020

Ja som tiez rodila v Nz a mala som dobru skusenost, na izbe som mala babu z Nr ktora po prvom porode v Nr si radsej druhy zvolila v Nz..

marika1165
5. feb 2020

Na izbe sme boli dve, sestricky na gynekologii aj sestonedeli boli v poho, ak si nedas nadstandard, tak Wc a sprcha su spolocne,hygiena dobra, porodnici su dobry: Matuska,Koprdova,Griygorik,Halmesova,Hladovcova..

adika2112
6. feb 2020

@ladyelsa87 dam vediet kedze tak budem skor😊

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betulinka1
23. feb 2020

@ladyelsa87 sice som rodila 2014 ale rodila by som tam kludne znova. A to mam aj nemocnicu blizsie. Kamoska rodila minuly rok a velmi spokojna bola. Maju tam top neonatologicke, takze ak by babo potrebovalo, bolo by tam v dobrych rukach.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre