Ahojte, veľmi rada by som si prečítala reálne tohtoročné skúsenosti s porodnicami v Bojniciach, Žiari nad Hronom ale v Martine. Som z Prievidze a rozmýšľam, kam ísť. Ocením vaše odporúčania, keďže mám naozaj strach aby doktori niečo nezanedbali, chcem ísť naozaj do profesionálnej pôrodnice .. ďakujem
Martin? Tam tie záleží na koho natrafíš...😉
@deti95060810 je to už len na zváženie
@domininini prvé som rodila v Bojniciach 2017 a teraz mam v polke októbra termín a opäť idem tam.. Ak ti to bude stačiť v takom čase rada sa ozvem..
@mattkapd jasne budem ti vďačná
@riderka1 jemine super fakt.. Rodil ma doktor Svitok.. On celu dobu co som bola na koze mi masíroval hrádzu.. Skončila som tak ze ma šil nejakých 5 minút vraj len nejaké drobné trhlinky.. Sestričky, doktorky všetci boli veľmi milí.. Jedine otrasné mi prišli tie sprchy ale keď ma človek topánky tak sa to tie 3 dní dá prežiť.. Maju už aj lakťacnu poradkyňu ktorá chodi v pondelok, stredu a piatok takže hocikedy porodís proste ju stihneš 😅😅.. Takže fakt za mňa mínus len tie sprchy inak som bola nadmieru spokojná
@riderka1 super ešte len kaka a spi takže mam kopec času na povinnosti aj na staršieho.. Využívame pekne počasie malú supnem do kocika a so starším sa vlacim na ihrisko..ako som mužovi pri kontrakciach hovorila ze keď budem chcieť tretie nech ma trafí panvicov tak myslím ze časom tou panvicou aj dostanem😅😅😅
Ahojtee, nema niekto este nejaku skusenost ?🙂 uz sa mi to blizi rada sa informujem .. dakujem 🙂
@domininini min. Tyzden som sa vratila z Bojnic. Skvely pristup od doktorov az po sestricky.
@simonecka008 to naozaj? Boze super dakujem
@simonecka008 prosim, a je na izbe konvica na zohrievanie vody?
@domininini na izbe priamo nie možno na VIP ale ťažko sa tam dostať aspoň v októbri lebo mali každý deň nejaké pôrody a pomaly nemali kde dat ženy ležať.. Ale v jedálni kanvica je
@domininini ahoj, máš prosím čerstvú skúsenosť s bojnickou nemocnicou či inou? Vďaka za info
@verahanko ahoj s bojnicami …super odporucam 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@domininini ahoj do Žiaru nechoď ja som tam rodila júni a nigdi viac ako prvorodicka nič my poriadne nevisvetlili co sa tika babetka pri pôrode sa jej spravil hmatom na krku mala som cisársky keď tak Martin