Skúsenosti s MUDr. Klárou Mladou v Probiose

albao
16. mar 2012

Mate niekto skusenosti s touto lekarkou? Ja som este po porode bola u Smolika a mam ist na kontrolu, dokonca som zase tehu, a velmi nemam chut ist k niekomu, koho som v zivote nevidela a nepoznam. Ale k Smolikovi by som sa zase musela prehlasovat, co je tiez otrava.
Poznate tuto lekarku? Je odbornicka? Aky ma pristup?

goralenka
3. apr 2012

tak ja prispejem, dnes som u nej bola.. odbornost ja neviem posudit pretoze nie som lekarka ale ako clovek mi sadla ovela lepsie ako Dr. Smolik.. bola mila velmi ochotna vsetko mi povysvetlovala, posobila na mna velmi ludsky... a mam z nej pocit ze vie, co robi...zostavam u nej fakt nemam dovod menit 🙂

romy31
2. sep 2012

ahojte...vie mi niekto poradiť ako to chodí v probiose? chcela by som ísť k tejto dr...v podstate potrebujem teraz len preventívne prehliadky...platí sa tam za to alebo to hradí poisťovňa? ako je to v prípade tehotenstva? ďakujem za rady 🙂

lubinkas
6. mar 2014

Ahojte, prosim vas, kto chodite k pani doktorke Mladej, viete mi povedat, ci je ochotna bavit sa s pacientom o liecbe a ci je komunikativna? Moj gynekolog totiz vobec nie je ochotny pocut nazor pacienta a mam pocit ze aj otazky ho otravuju a najma ked odpoveda, tak castokrat ani nerozumiem co hovori, lebo vravi v ich odbornej terminologii. Vsetko by najradsej liecil hormonalnou liecbou, aj veci co podla mna nie su potrebne (ako priklad mozem uviest ze 5 mesiacov po com co som dokojila mi vytekalo pri stlaceni bradavky mlieko, par kvapiek. Prsia sa mi vsak nenalievali a nemala som absolutne ziaden problem a hned mi chcel nasadit hormony a lieky a na odstavenie mlieka. Ked som to odmietla nebol prilis nateseny a tvaril sa teda vselijako.) Pytam sa preto, ze teraz mam trochu problemy a chceli by sme druhe babatko, no a lekar to chce hned riesit hormonmi a neda sa s nim diskutovat o inej liecbe pripadne moznostiach. Nevravim, ako odbornik je podla mna celkom fajn, ale doba trosku pokrocila a niekedt by mozno stacilo dat pacienktovi aspon sancu ci sa telo prirodzene nenakopne. Nebranim sa hormonom uplne, ked to nepojde inak, tak nech sa paci, ale to ze nie je ochotny ma ani len vypocut a uz vobec nie, ked navrhnem skusit nieco ine. Tak velmi uvazujem nad pani doktorkou. Dakujem velmi pekne za vase odpovede!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre