Skúsenosti s bratislavskými pôrodnicami. Ktorú si vybrať?

lenuskaa92
30. sep 2019

Ahojte.. Prosím vás aké máte skúsenosti z pôrodnicami v Bratislave?? Ktorá je dobra?? Prvý pôrod som mala v Skalici ale teraz by som to rada zmenilam 😊 ďakujem za názory.

kikavadi
30. sep 2019

@lenuskaa92 nad Breclavou neuvazujes?

miskamia1
30. sep 2019

@lenuskaa92 je tu milión tém o každej pôrodnici, pridaj sa do skupiny porodnica Kramare, Antolská a Ruzinov, ja som si vybrala podľa toho. Sledovala som 8 mesiacov všetko a rozhodla sa 😀

lucyluv
30. sep 2019

Keby som zo Skalice, idem do breclavi určite 🙂 ja síce žijem v Ba, ale aj tak tu Breclav silno zvazujem. Prvé som rodila v Kochu, tam sa mi už znova nechce, ale asi nikde to nie je ideálne. Rezervnu bratislavskú pôrodnicu mám zatiaľ vybranu Ružinov, keďže som skor za prirodzené porody a celkovo prirodzený priebeh. Dobre je tiež ísť na prehliadku pôrodnice, prípadne nejaky kurz organizovany porodnicou a z toho si tiež urobíš obraz. Choď tam, kde sa budeš cítiš najbezpečnejšie a najpohodlnejšie.

evkamotka
30. sep 2019

Ja som rodila v ruzinove a bolo to hrozne, druhy raz tam nejdem

lula313
30. sep 2019

Rodila som v Hainburgu(od Antolskej 5 minut cesty) a určite tam idem rodit aj ďalšie.

lluciiiii
30. sep 2019

Rodila som 2x na Antolskej a nemenila by som teraz čakáme babo a opäť pôjdem tam.. ale záleží ze co očakávaš od tej nemocnice najlepšie asi bude ked si prečítaš viac v skupinách ale ako píšu baby skusila by som Breclav pocula som veľmi veľa dobrých ohlasov na tuto pôrodnicu

lucinka1988
30. sep 2019

@lenuskaa92 jednoznacne Koch v BA

lenuskaa92
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenuskaa92
autor
3. okt 2019

Tak nakoľko som bola prvý krát v Skalici veľmi nerada by som sa tam vrátila.. Pri pôrode lekárki ktoré nevedeli čo majú robiť a neprísť tam primár tak neviem co sa stane.. Hej Breclav je vraj super. Aj tu som zvazovalam. Len nie každý má na to to aby si to zaplati.. Samozrejme ze to preplacaju.. Uvidím.

ceklis
3. okt 2019

@evkamotka ja mám takú istú zlu skúsenosť.

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre