prosím vás ktoré sestričky v MFN na oddelení gynekologie by ste odporučila a naopak,ktoré vám neboli príjemné. ďakujem za všetky príspevky .-)
Ja som tam bola na laparoskopii, vsetky boli uzasne, nic a nikoho som nemala vybaveneho, ani som nepoznala. Hned pri prijme som povedala, ze sa bojim vsetkeho, napr. aj klystiru, sestricka povedala, ze sa to v pohode da prezit, ze bude jemna, stres som chytila aj pri vysetreniach, teda pri prvom, tak mi potom "pridelili" mladu, milu, sympaticku Dr., ktora chodila vsade so mnou, vypisala vsetky papiere, povodila ma na ostatne vysetrenia, vsetko vysvetlila, ale tam vsetci vsetko vysvetluju aj dr. aj sestricky, ak suhlasis a podpises, mozu sa podielat aj medici, ale mne povedala dr., ze aj ked podpisem a potom sa necitim na to, aby tam boli, mozem poprosit, aby odisli. Nakoniec som povedala, ze si miesto klystiru pojdem kupit yal do lekarne, ze ci mi to mozu dat, tak mi sestra vrchna povedala, ze ked naozaj klystir nechcem, vyriesi to inak a aj vyriesila 🙂 Vsetko bolo super, anesteziologicka, asistentky na operacke, sice doteraz neviem, kto ma operoval, lebo som ho uz nestihla zaregistrovat, ale nevadi. Moja mila dr. v den laparo nemala sluzbu, ale slubila, ze sa pride pozriet den po, ak tam este budem, ale nestihla, ja som odisla doobeda. Vrchna sestricka mi vytahovala dren z brucha, lekari este mali pracu, ale chcela som uz ist, tak som ju poprosila, upozornila ma, ze to moze boliet, ale citila som len asi sekundu bolest, potom uz nic, vraj som dobre spolupracovala 🙂 Inak som bola asi rarita, lebo ja jedina z celeho oddelenia som uprednostnila injekcie od bolesti pred cipkami, vraj to tam este nemali, tak aj pred odchodom som dostala, rozluckovu, nukali mi aj cipky so sebou domov, ale nechcela som. Ja by som si lekara nevedela vybrat, takze by som si ani neplatila, jedine zeby to bola ta "moja" pridelena, ale naozaj vsetci boli ukazkovi. Viem, ze su taki a take aj na porodnom a neonato odd. Velmi rada a spontanne som im napisala pochvalu do takej schranky, co maju na chodbe, vsimla som si ju, ked som cakala pred prijmovou ambulanciou. Aj sanitarky a upratovacka su mile, dokonca sa ma pytali, ci mi je nieco, ked som nevecerala, ale ja som nebola hladna ani som nemala chut, jedlo pichvalili, vraj sa nemam bat, ale naozaj som nechcela. Potom prisla aj sestricka, ci je naozaj vsetko v poriadku, lebo vraj som nevecerala 🙂
@sempro no vsetky su tam zlate az na jednu na 6/3 ktorá je starsia a ma kraatucke vlasy a velke nausnice :(
@mimi1234567 asi myslis dr .co sa volala Michaela a je velmi mila ,aj dr. Biringer bol super , lebo vsetko vysvetlil co ako idu robit a preco to moze byt . super lebo clovek sa citi lepsie
Tak taku s nausnicami ani ziadnu nevrlu som nezaregistrovala, mozno som mala stastie, ze tam nebola za tie tri dni, co ja. Viem presne, ako sa volala moja Dr., ale uz presla do ineho zariadenia v MT, tak preto som nenapisala meno, ale naozaj vsetci boli mili, ustretovi, prijemni a pritom odbornici.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj .ja som bola spokojna zo vsetkymi 🙂 dva krat som bola na oddeleni sestonedelia a raz o poschodie vyssie po kyretazi a zakazdym max spokojnost ,to je moja skusenost 🙂