Prosim Vas maminky, ktore rodili u Kocha, mate skusenosti s pani doktorkou Hubovou??? Viete mi po pripade odporucit nejakeho lekara od nich na zaklade skusenosti? dakujem
GPN koch
Zdravim, nenasla som ani ja info o Hubovej, viete poradit? Mam k nej ist na poradnu pred porodom, dakujem pekne
Vrelo pani doktorku neodporúčam 😄. Mimochodom recenzie na ňu asi nenájdete, zlé buď Koch alebo samotná pani doktorka vymazáva a dobré očivodne nie sú. Názor je z mojej skúsenosti 🙂
@baaabenko Ja mam s nou skusenost - priviedla pred 2 rokmi na svet moju dceru 🙂 bola skvela, ak budem este niekedy rodit, tak sa urcite vyberiem rovno za nou. Ja som vsak mala velmi rychly a nekomplikovany pôrod.
@scorpionflower1 Ano u nas bolo vsetko v poriadku pokial nebol problem. Akonahle nastal tak problem tak sa ukazala velka neprofesionalita. Ale inak posobi milo 🙂
@sarka_akras a aky problem to bol?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@baaabenko ahojcek, pridaj sa do skupiny porodnica gpn koch bratislava - nájdeš tam aj skúsenosti s lekármi🙂