S rizikovým tehotenstvom do súkromnej pôrodnice

moniuk
27. aug 2015

Ahojte, ak viete o podobnej diskusii, prosim, poslite mi link, mne sa nepodarilo najst ziadnu taku 🙂

Asi vsetci vieme, ako vyzera slovenske zdravotnictvo a ja sama, bohuzial, nemam dobre skusenosti so statnymi nemocnicami, takze ma viac laka sukromna porodnica. Chcem sa spytat, ci nejake mamicky, ktore boli na rizikovom tehotenstve, maju skusenosti so sukromnymi porodnicami. Pristup tam je vo vacsine pripadov asi lepsi, ale co sa tyka komplikacii, viem, ze prevazaju potom do statnych. Ja mam problem so zrazanim krvi, takze pocas celeho tehotenstva dostavam kazdodenne injekcie, porod by mal byt cisarsky a neviem, co vsetko mam cakat.. Je mozne odrodit v sukromnej? Budu sa tam vediet o vsetko postarat? Alebo si myslite, ze je lepsie ist rovno do statnej? A ak, nejake odporucania v okoli Trnavy? Dakujem 🙂

margarita
28. aug 2015

osobnu skusenost zo sukromnej nemam, ale tiez kazde tehu picham Fraxiparine, rodila som 3x po vyvolavacke, a nemam pocit, ze by sukromne boli menej odborne ako statne.
ale v Ba je to napr. o tom, ze ak je po porode problem s dietatkom, tak najlepsiu neonatologiu maju Kramare, je tam specialne odd. Patologickych novorodencov, cize aj ked niekto porodi v inej statnej, a je to potrebne, babetko prevezu tam.
Najlepsie je ist sa priamo tam spytat, ako to je, ale co sa tyka Teba, urcite to zvladne akakolvek porodnica 😉

Zelam uspesny porod a krasne zdrave babetko
😵

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre