S ktorým pôrodníkom v Bratislave sa dá dohodnúť, aby mi bol pri pôrode?

tins01
15. júl 2020

Ahojte, ešte mám síce polovičku pred sebou ale chcela by som sa informovať ako to v Ba funguje s pôrodom nakoľko by som chcela mat pri sebe niekoho kto sa mi bude venovať a nie hocikoho na koho natrafím keď to na mna príde 😊 viete mi poradiť niekoho konkrétneho s kým sa dá takto vopred dohodnúť ? Pripadne ako to funguje ? Ďakujem krasne za vaše odpovede ☺️

renatka1985
15. júl 2020

najidealnejsie je mat gynekologa, ktory je zaroven aj porodnikom.
inak je vhodne informovat sa v porodnici, kde planujes rodit, ci tam je taka moznost a ktory lekar taku sluzbu poskytuje. to si vies potom dohodnut, az zacnes do nemocnice chodit na poradnu (po 36tt).
a spytaj sa aj svojho gynekologa, koho by ti odporucil.

evalin88
15. júl 2020

Ja som bola na antolskej, podpisala som zmluvu s porodnicou a lekarkou, platilo sa 300 eur, porodnica mala 150, lekar 150- daň. Neviem či bol ochotný každy lekár, predpokladam, že ano.. treba sa opytať konkretne na poradni.. neviem si to vynachvalit a som rada, že tam pani doktorka bola, mala so mnou Božiu trpezlivosť 🙂

ziabs81
15. júl 2020

@tins01 ja som bola na Kramároch a zazmluvneneho som mala MUDr. Holána a som rada, že som to urobila, lebo pôrod sa skomplikoval... Bol mi veľkou oporou.... V podstate počas celého obdobia, čo som k nemu chodila na poradne.

tins01
autor
18. júl 2020

@evalin88 nad antolskou som aj ja premýšľala 😊 takze môžem si vybrať pôrodnicu sama áno?

tins01
autor
18. júl 2020

@renatka1985 ďakujem za odpoved ☺️ Takze stačí až potom riešiť ?

makova333
18. júl 2020

@tins01 porodnicu aj porodnika si mozes vybrat sama a zazmluvnit za poplatok.

evalin88
18. júl 2020

@tins01 jasne ze si mozes sama vybrat porodnicu 🙂

renatka1985
20. júl 2020

@tins01 ano, mas cas

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre