Ahojte, chcem sa opýtať na akúkoľvek dobrú nemocnicu kde ste malý dobrú skúsenosť s pôrodom. U nás v Partizanskom je zrušená, a do Topoľčian jednoznačne nejdem už som mala dva krát tu česť (iné pripady) ďakujem ❤️❤️
@melissa_19 Piestany
BA-Antolská 🙂
@smajcii ja som chcela ísť do bory dosť si chvália, len to je dosť diaľka 😅
@melissa_19 ja som nad ňou nepremýšľala, rovno som bola rozhodnutá pre Antolskú a ešte rodný Poprad prichádzal do úvahy 😀 ale tak v 9. mesiaci sa mi už nechcelo toľko cestovať, tak vyhrala Antolská 😁
@melissa_19 Levice, mala som zazmluvneho lekara, dalo sa na vsetkom dohodnut, velmi som bola spokojna
Trnava 💚 ozaj som si oddýchla. A bolo o mňa s ohľaduplnostou postarané. Prvú som mala Antolsku. Nie zle, ale TT u mňa výrazne lepšie.
Zvolen
@smajcii jasne chápem, u nás všetko zrušia a môžeš sa zrutit v Topoľčanoch sú veľmi neochotny raz som tam musela ísť na urgent gynekológiu a pán doktor ma odmietal vyšetriť hadala som sa s ním asi 15 minút na chodbe v bolestiach
@melissa_19 Považská Bystrica
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@melissa_19 Ja som bola max spokojná v BB.