Ahojte. Chcela by som sa spýtať, s akou zdravotnou poisťovňou je pani doktorka Chovanová zazmluvnená. Chystám sa k nej prejsť a keď som si bola pre kartu u doktorky Ugorovej, sestrička mi povedala, že Chovanová nie je zazmluvnená so Všeobecnou poisťovňou. Neviete mi poradiť? Chovanová už nie je viac v Gyn Groupe so Štrbom, ale má vlastnú kliniku v nemocnici. Neviete mi poradiť? Chystám sa prejsť do Dôvery, ale to by bolo aj tak až od 1.1.2013. Ja som akurát tehotná, čiže vyšetrení bude neúrekom. Prosím, poraďte. Ďakujem
@moon1979 tak samozrejme, že by som neodišla skôr, ako by som vedela, že ma zoberie. Dala mi papier, aby mi u starej vydali kartu. A to s tou poisťovňou ma ani nenepadlo, nakoľko švagriná k nej chodí už dlho a má všeobecnú ZP. Lenže teraz má lekárka vlastnú kliniku, tak neviem, či sa niečo nezmenilo.
Ahoj ona robila cez tyzden na poliklinike okrem pondelka a štvrtka tie dva dni robila v nemocnici v ambulancii 🙂 no neviem ci sa teraz niečo nezmenilo ale robila vzdy od 10-tej
a čo tam nejdeš osobne ?
Ja k nej tiež chodím, mám VŚZP ale ja som u nej už dlho. Naposledy čo viem sa s ňou poisťovňa nedohodla, ale že vraj sa to rieši. Ja mám teraz malé dieťa a neplatila som si žiadne vyšetrenie, tak neviem, najlepšie by bolo tam poobede zavolať a popýtať sa.
Inak, ako pracuje pod firmou Allatura s.r.o. alebo pod akou? Keď robila so Štrbom, tak bola Gyn Group. Teraz som všade našla Allatura (tá nie je so všeobecnou zazmluvnená), ale na papier so žiadosťou vydania novej karty mi dala meno Chovanová s.r.o. - ale to som zase nikde nenašla. Tak som zmätená 🙂
@ ivkakivka ok ja len to ale kamaratka k nech chodila s malou kedze je detska .
ja mám 19 a chcem chodit chovanovej no mama tam volala a sestrička povedala že nie je zazmluvená zo všeobecnou zdravotnou poistovnou a že za vysetrenie bi som zaplatila 20 eur 🙂 😠
baby nemate nahodou nejake nove info? stale plati, ze pani doktorka nema zmluvu so vseobecnou? vseobecnu mam aj ja, uvazujem, ze by som presla pod jej ambulanciu ak by to bolo mozne.teda neviem ci prijma nove pacienkty
Dr. Chovanová má zmluvu so všetkými zdr. poisťovnami-teda Dôvera,Union i Všeob. zdr.poist.
Má peknú novú ambulanciu v areály starej nemocnice v "domčeku" pri infekčnom oddelení.
ordinuje v pondelok od 15:00 do 19:00, v stredu a vo štvrtok od 13:00 do 16:30. Prvú hodinu
robí poradňu pre tehotné.
Na vyšetrenie sa treba telefonicky objednať na t. č. 033/3812172
Chodím k nej od začiatku do tejto amb..Pri poslednej návšteve som sa dozvedela ,že by mala mať
aj internet. stránku www. allatura.sk , asi od polovičky februára.
Som maxi spokojná,doporučujem.
PS. berie aj nová pacientky
ako pacientka tejto lekarky vam poviem len tolko - intenzivne hladam noveho gynekologa, ak potrebujete len preventivku smelo do tejto ambulancie, ak mate zdravotne problemy-ja konkretne s otehotnenim, tato ambulancia urcite nie. pani doktorka nema zaujem riesit vase zdravotne problemy, mne konkretne povedala ze nema cas riesit pacienkty ako som ja, pokazila mi operaciu, skoda reci a ani nenasadila naslednu liecbu, z coho sa chytaju za hlavu uz dvaja lekari ktorych som navstivila. usmievat sa vie krasne, no pomoct liecit zeny- nula bodov
@lucittka11, skus sa spytat Navratila,ten je velmi dobry,ja k nemu chodim uz roky a tiez som riesila problem ako mas ty
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ivkakivka
a preco si takéto veci nezistíš predtým, ako sa rozhodneš odísť od lekára? dosť podstatné informácie ... zistovala si si vôbec, či berie nové pacientky?