S akou poisťovňou je zazmluvnená MUDr. Chovanová vTrnave?

ivkakivka
12. sep 2012

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, s akou zdravotnou poisťovňou je pani doktorka Chovanová zazmluvnená. Chystám sa k nej prejsť a keď som si bola pre kartu u doktorky Ugorovej, sestrička mi povedala, že Chovanová nie je zazmluvnená so Všeobecnou poisťovňou. Neviete mi poradiť? Chovanová už nie je viac v Gyn Groupe so Štrbom, ale má vlastnú kliniku v nemocnici. Neviete mi poradiť? Chystám sa prejsť do Dôvery, ale to by bolo aj tak až od 1.1.2013. Ja som akurát tehotná, čiže vyšetrení bude neúrekom. Prosím, poraďte. Ďakujem

moon1979
12. sep 2012

@ivkakivka
a preco si takéto veci nezistíš predtým, ako sa rozhodneš odísť od lekára? dosť podstatné informácie ... zistovala si si vôbec, či berie nové pacientky?

ivkakivka
autor
12. sep 2012

@moon1979 tak samozrejme, že by som neodišla skôr, ako by som vedela, že ma zoberie. Dala mi papier, aby mi u starej vydali kartu. A to s tou poisťovňou ma ani nenepadlo, nakoľko švagriná k nej chodí už dlho a má všeobecnú ZP. Lenže teraz má lekárka vlastnú kliniku, tak neviem, či sa niečo nezmenilo.

moon1979
12. sep 2012

@ivkakivka
a nie je jednoduchšie si tam rovno zavolať?

ivkakivka
autor
12. sep 2012

@moon1979 môžem, ale až od 15tej ordinujú. Ona robí v nemocnici a na klinike je až po 15tej. Preto zisťujem už takto 🙂

micka12
12. sep 2012

Ahoj ona robila cez tyzden na poliklinike okrem pondelka a štvrtka tie dva dni robila v nemocnici v ambulancii 🙂 no neviem ci sa teraz niečo nezmenilo ale robila vzdy od 10-tej

micka12
12. sep 2012

a čo tam nejdeš osobne ?

loulou
12. sep 2012

Ja k nej tiež chodím, mám VŚZP ale ja som u nej už dlho. Naposledy čo viem sa s ňou poisťovňa nedohodla, ale že vraj sa to rieši. Ja mám teraz malé dieťa a neplatila som si žiadne vyšetrenie, tak neviem, najlepšie by bolo tam poobede zavolať a popýtať sa.

ivkakivka
autor
12. sep 2012

@loulou a chodíš už na tú jej novú kliniku v nemocnici pri infekčnom?

ivkakivka
autor
12. sep 2012

@micka12 Chcem tam ísť osobne zajtra po práci. Ale ešte dnes tam určite zavolám po 15tej. Ona robí v nemocnici a na tej svojej klinike robí pondelky, stredy a štvrtky od 15:00 do 19:00. Preto zisťujem už teraz, čo sa dá 🙂

loulou
12. sep 2012

@ivkakivka Áno celé tehu som chodila už tam

ivkakivka
autor
12. sep 2012

Inak, ako pracuje pod firmou Allatura s.r.o. alebo pod akou? Keď robila so Štrbom, tak bola Gyn Group. Teraz som všade našla Allatura (tá nie je so všeobecnou zazmluvnená), ale na papier so žiadosťou vydania novej karty mi dala meno Chovanová s.r.o. - ale to som zase nikde nenašla. Tak som zmätená 🙂

micka12
12. sep 2012

@ ivkakivka ok ja len to ale kamaratka k nech chodila s malou kedze je detska .

ivkakivka
autor
12. sep 2012

@loulou no tak som trošku kľudnejšia. uvidím, čo mi teda povie sestrička, keď tam zavolám

ivkakivka
autor
12. sep 2012

@loulou a ako to tam inak vo vnútri vyzerá? nie je to také komunistické zariadenie? :D

loulou
12. sep 2012

@ivkakivka To sa nemusíš báť, má to tam veľmi pekné, skús si chovanovú nájsť na FB mala tam foto aj z ordinácie, je to nové a ladené do oranžova, také pozitívne aspoň podľa mňa

natal12
20. sep 2012

ja mám 19 a chcem chodit chovanovej no mama tam volala a sestrička povedala že nie je zazmluvená zo všeobecnou zdravotnou poistovnou a že za vysetrenie bi som zaplatila 20 eur 🙂 😠

wanilla
2. feb 2013

baby nemate nahodou nejake nove info? stale plati, ze pani doktorka nema zmluvu so vseobecnou? vseobecnu mam aj ja, uvazujem, ze by som presla pod jej ambulanciu ak by to bolo mozne.teda neviem ci prijma nove pacienkty

babetinka
7. feb 2013

Dr. Chovanová má zmluvu so všetkými zdr. poisťovnami-teda Dôvera,Union i Všeob. zdr.poist.
Má peknú novú ambulanciu v areály starej nemocnice v "domčeku" pri infekčnom oddelení.
ordinuje v pondelok od 15:00 do 19:00, v stredu a vo štvrtok od 13:00 do 16:30. Prvú hodinu
robí poradňu pre tehotné.
Na vyšetrenie sa treba telefonicky objednať na t. č. 033/3812172
Chodím k nej od začiatku do tejto amb..Pri poslednej návšteve som sa dozvedela ,že by mala mať
aj internet. stránku www. allatura.sk , asi od polovičky februára.
Som maxi spokojná,doporučujem.
PS. berie aj nová pacientky

kejjty
1. feb 2014

@babetinka veľmi pekne vám ďakujem, odpovedali ste práve na všetky moje otázky 🙂 tiež sa chystám ku nej po prvýkrát

lucittka11
27. júl 2016

ako pacientka tejto lekarky vam poviem len tolko - intenzivne hladam noveho gynekologa, ak potrebujete len preventivku smelo do tejto ambulancie, ak mate zdravotne problemy-ja konkretne s otehotnenim, tato ambulancia urcite nie. pani doktorka nema zaujem riesit vase zdravotne problemy, mne konkretne povedala ze nema cas riesit pacienkty ako som ja, pokazila mi operaciu, skoda reci a ani nenasadila naslednu liecbu, z coho sa chytaju za hlavu uz dvaja lekari ktorych som navstivila. usmievat sa vie krasne, no pomoct liecit zeny- nula bodov

lilyianka
27. júl 2016

@lucittka11, skus sa spytat Navratila,ten je velmi dobry,ja k nemu chodim uz roky a tiez som riesila problem ako mas ty

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre