Ahojte, chcela by som vediet vas nazor na gynekologa MUDr. Rozpravku z Kosic, aky je porodnik? Rodili by ste u neho znova? Neviem nanho najst nikde ziadne hodnotenie. Dakujem za kazdy nazor.
@talulah aky je porodnik to neviem, ale je to moj gynekolog ku ktoremu chodim a nemozem povedat na neho nic zle... Zachranil nas..."pestujeme" tu nasu fazulku odkedy bola len malinkou bublinkou na utz a hrozilo ze potratime... Stara sa o nas od zaciatku ...co sa tyka rodenia, tak ja to tiez necham na toho lekara, ktory bude mat sluzbu tak ako @nanka3.. V Saci by mali byt vsetci lekari dobri... 🙂
Pytam sa nanho preto, lebo je tiez moj gynekolog a viem ze aj porodnik v Saci. Ale nepoznam ziadnu babu, ktora by pri nom rodila. Viem, ze je mily a prijemny, len by som chcela vediet ako je to s porodom. Vraj za porod dost berie, ale to som pocula len z reci "jedna pani povedala" . Preco chcem poznat osobny nazor niekoho, kto ma skusenost.
@talulah Pokial viem, tak sa plati porodnici za zazmluvnenie lekara (160€), jemu mozes dat, ak budes chciet, alebo zeby si vypytal sam? So mnou na izbe lezala kocka, ktora si zazmluvnila dr. Dosedlu a vraj platila "len" tych 160€, nic ine. Vravela, ze este daku dobru flasu kupia, ale nic viac.
Chcem o nom vediet co najviac, lebo ked je moj gynekolog a je aj porodnik, je dost pravdepodobne, ze bude chciet, aby som pri nom rodila. A na celom internete sa neviem k nicomu dopatrat. Cely konik je zapratany vselijakymi lekarmi a on, akoby ani nerodil.
Baby on r9bi tie usg v 12tt a 20tt? Je dobry?
Pozeram, ze povodny prispevok je uz spred par rokov, presne vtedy som rodila v Saci u doktora Michala Michnu. Neda mi sa nevyjadrit na jeho adresu. Nebudem rozpisovat na aku dramu sa zmenil moj porod jeho pricinenim, tym, ako sa ponahlal a aky laxny pristup mal, lebo boli Vianoce. Kazdopadne pocitujem potrebu upozornit, ze absolutne nepocuva, co mu hovorite, stale vie vsetko lepsie, este aj to, ze Vas nic neboli, aj ked omdlievate od bolesti (a to nepatrim k ludom, co sa stazuju, prave naopak). Je bezcitny a nezdravo sebavedomy. Robi chyby, sestry mu kryju chrbat. Moje zaznamy sa nakoniec stratili. Prepustaciu spravu vypisovali z nejakeho dovodu na pisacom stroji. Michnom pokazeny a zanedbany porod ma nasledky. Dodnes mam problemy so zle zasitym krckom, hradzou a s konecnikom. Neprajem nikomu, aby nieco podobne zazil.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, ja som sice nerodila u Dr. Rozpravku, ale robil mi ultrazvuk po porode, videla som ho vtedy 1x a mozem povedat, ze ma velmi ludsky pristup a vidno, ze ho pacientky zaujimaju.... ale aky je porodnik, to Ti neviem povedat. Preco sa pytas prave na tohto dr., teda ak to mozem vediet. Ja som rodila (pred dvoma mesiacmi) u dr. Michnu a bola som spokojna, kludne by som sla k nemu aj po 2x 😉. Inak v Saci su dobri vsetci, naprv som myslela, ze si zazmluvnim Dosedlu, ale potom som sa rozhodla, ze to necham na toho, kto tam prave bude a nelutujem 🙂 .