Rodili ste tenro rok v pôrodnici Nitra?

kristina28515
13. júl 2021

Ahojte dievčatá. 🙂
Viem, že je tu nespočetné veľa diskusii na túto tému, ale nejako sa neviem dopátrať k informáciám, ktoré potrebujem.
Je tu nejaká mamička, ktorá tento rok rodila v pôrodnici v Nitre? Nakoľko moja gynekológička mi všetky vyšetrenia bude robiť u seba v ambulancii a do pôrodnice sa dostanem až v deň D , nemám sa koho informovať ako to tam teraz počas korony funguje, môže byť partner pri pôrode ? Prípadne nejaký bližší zoznam veci do pôrodnice by ste mi nevedeli poskytnúť? Nejako sa neviem pobaliť ako prvorodička, koľko čoho treba a čo stačí zabaliť.
Za odpoveď Vám ďakujem. ❤️

veronikajancokova
13. júl 2021

@kristina28515 ahoj, ja som tam rodila v marci. Vtedy pri pôrode nemohol byt manžel.

veronikajancokova
13. júl 2021

@kristina28515 pre malého som potrebovala jedine deku, čiapočku, ponožky, plienky, vlhčené. Pre seba nočné košeľe, uterák, papuče, vložky, podložky na postel,veci na umývanie a odsávačku. To je asi všetko take. Veľa veci som tam nepotrebovala čo som si brala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre